☀️ Zonnige dagen trotseren met PLAYMOBIL® ☀️

☀️ Zonnige dagen trotseren met PLAYMOBIL® ☀️

Vakantie! Dat betekent maar één ding: ravotten! In de tuin, in het zwembad, op het strand of in de zandbak. En ook deze zomer lanceert PLAYMOBIL® enkele nieuwigheden waarmee je bengels zich elke zonnige dag buitengewoon kunnen amuseren.  

Luxevakantie 

Spring in de auto en zoef naar de riante vakantievilla van PLAYMOBIL®, dé plek voor een superdeluxe vakantie aan de Spaanse costa
De kleurrijke villa kan door de allerkleinste zonnekloppers helemaal naar eigen smaak worden ingericht. Geniet van het zeezicht vanop het balkon of steek de barbecue aan op het bloementerras. ¡Ay caramba!, wedden dat je nooit meer naar huis wil? 

 

Verkoeling gezocht! 

Ontsnappen aan de zuiderse hitte? Vul het zwembad van PLAYMOBIL® met water en neem een verfrissende duik. 
BOMMETJE! 
Helemaal afkoelen doe je daarna met een chocoladeijsje van de ijsjesverkoper van PLAYMOBIL®! 

Vamos a la playa! 
Echte zoetekauwen worden helemaal wild van het zandemmer ijssalon van PLAYMOBIL®! De zandemmer is uitgedost met een afneembare zeef, een ijsschep en ijshoorntjes en -bolletjes: dé uitrusting om de mooiste zandijsjes te maken. Klaar met spelen? Stop alles weer in de emmer en neem hem makkelijk terug mee naar huis. 

Creatieve bouwexperten kunnen zich helemaal uitleven met de gloednieuwe vrachtwagen met watertank van PLAYMOBIL®! Het robuuste voertuig met afneembare rijplaten weet àlle obstakels en heuvels van zand te bedwingen. Cruise met de tank vol water tot aan de constructiesite. Haast je voor het vloed is! 

Vanaf 4 jaar 
9420 Vakantievilla 
9421 Gezinswagen
9422 Zwembad
9423 Grote speeltuin
9424 Waterfiets met glijbaan
9425 Familie aan het strand
9426 Ijsjesverkoper

Vanaf 2 jaar
9406 Zandemmer ijssalon
9144 Vrachtwagen met watertank

Contacteer ons
Walkie Talkie Sara De Bruyne, Walkie Talkie NV
Walkie Talkie Sara De Bruyne, Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium