Zo lokaal als het maar kan, afgestemd op jouw smaak - GROHE Blue is gemaakt voor jouw water

Grohe-Blue-produvtimage-1200x628.jpg
  • Geen flessen: watersysteem GROHE Blue maakt een duurzamere levensstijl mogelijk
  • Verfrissend handig: een heerlijke bron van vers water in eigen huis
  • Van gekoeld tot bruisend: het GROHE Blue watersysteem biedt puur waterplezier naar ieders persoonlijke smaak

Bewuste consumenten weten dat, als het om voedsel gaat, kiezen voor lokale producten vaak de meest verse en duurzame keuze is. Dit geldt ook voor drinkwater, een topic dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het streven naar een milieuvriendelijkere levensstijl. Overschakelen op kraanwater is een levensveranderende keuze: het water komt rechtstreeks uit de kraan van je eigen huis en maakt een levensstijl mogelijk die zuiniger omspringt met hulpbronnen en afval bespaart (doordat waterimport, plastic flessen en extra boodschappen doen met zware waterkratten overbodig worden).

Maar wat als je het liefst bruisend water drinkt? Daar biedt GROHE Blue Home de perfecte toevoeging. Het watersysteem filtert kraanwater en verfijnt de smaak van je eigen waterbron thuis op basis van individuele voorkeuren: plat, licht bruisend, bruisend of extra gekoeld water - met volledige controle over of en hoeveel koolzuur er wordt toegevoegd met een druk op de knop. Met het GROHE Blue watersysteem heb je alles bij de hand. Kortweg: een geweldige oplossing om duurzamer te leven én je familie en vrienden afgestemd op hun smaak een glaasje water aan te bieden.

Geen plastic flessen meer - help de planeet glas per glas
Door vers gefilterd, gekoeld en, indien gewenst, bruisend water rechtstreeks uit de keukenkraan te tappen, kun je afscheid nemen van flessenwater. Dit bestrijdt niet alleen het wereldwijde plastic afvalprobleem, maar bespaart ook CO2-uitstoot en water dat wordt gebruikt in het productieproces van flessenwater: Terwijl voor de productie van een plastic fles voor een liter water tot wel zeven liter water nodig is, tappen GROHE Blue-gebruikers alleen de werkelijk benodigde hoeveelheid om te drinken.

GROHE Blue is dus echt een doorbraak en stelt consumenten actief in staat om waardevolle hulpbronnen te besparen. Het doel van GROHE's "Made for your Water"-campagne, die het hele watersysteemassortiment van het merk beslaat, is om van geraffineerd plaatselijk kraanwater de nieuwe norm te maken en plastic flessen uit Europa te bannen. Met de campagne wil GROHE de voordelen van kraanwater onder de aandacht brengen, vooral met betrekking tot het bevorderen van een duurzame levensstijl en het veranderen van de gewoonten van de consument – glas per glas, slokje per slokje.

Verbetering van dagelijks gemak - GROHE Blue maakt het leven verfrissend eenvoudig
Met GROHE Blue behoren een tekort aan water en de bijhorende last-minute bezoekjes aan de supermarkt tot het verleden. Altijd heerlijk gefilterd water in huis 24/24 en 7/7. Een fijne extra: er is altijd heerlijk gekoeld water in huis, zelfs wanneer je onaangekondigd bezoek over de vloer krijgt.

Bovendien is het watersysteem een echte ruimtebespaarder: met zijn compacte ontwerp past de GROHE Blue Home koeler in elk standaard keukenkastje onder de gootsteen - er is slechts 20 cm breedte nodig, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor het afvoersysteem. Het dragen van waterkratten en het verzamelen van PMD-zakken met lege flessen is verleden tijd: met GROHE Blue heb je altijd vers water in huis, waardoor je tijd én ruimte bespaart.

Zuiver drinkgenot van kraan tot tafel
Plat, lichtbruisend of bruisend? De volledig geïntegreerde GROHE Blue Home biedt heerlijk waterplezier afgestemd op jouw individuele smaak recht uit de kraan. Naast de functies van een gewone keukenkraan levert het watersysteem met één druk op de knop gekoeld, gefilterd drinkwater. Tijdens dit proces worden gefilterd en ongefilterd water gescheiden door twee geïsoleerde interne waterwegen. Het hart van het product is de koeler - uitgerust met een ultramoderne filtertechnologie verwijdert deze alle onzuiverheden en zorgt zo voor een smakelijke, schone waterkwaliteit. Zelfs koffie en thee zullen beter smaken, want dankzij de GROHE Blue filtertechnologie kan elk aroma zich ten volle ontwikkelen.

GROHE goes "Velvet Black"
Als middelpunt van het huis is de keuken dé plek om statements te maken. Open, ruime concepten en een gedurfd zwart interieur is vandaag de dag 'in'. De GROHE-watersystemen sluiten perfect bij deze trend aan, want de combinatie van state-of-the-art drinkwatertechnologie met de nieuwste GROHE-afwerking “Velvet Black” maakt GROHE-watersystemen de ideale, trendy keukenhulp!

https://press.talkie.be/en/dir/grohe-blue-made-for-your-water?page=2

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be