Skip to Content
Zing mee met Queen tijdens de Sing-Along van Bohemian Rhapsody bij Kinepolis

Zing mee met Queen tijdens de Sing-Along van Bohemian Rhapsody bij Kinepolis

Op 31 oktober kwam 'Bohemian Rapsody' uit, de film die een ode is aan de iconische band Queen. Voor échte Queen-fans het ultieme filmmoment, maar tegelijkertijd ook een kwelling. Gedurende iets meer dan twee uur moet je als fan luisteren naar de beste nummers van Queen, maar ook stil blijven omdat je nog steeds in een bioscoop zit. Kinepolis gooit het over een andere boeg en komt terug met een 'Bohemian Rhapsody Sing-Along'! Kom op zaterdag 19 januari naar Kinepolis Antwerpen, Gent of Hasselt, en zing samen met Freddie Mercury uit volle borst mee. Smeer die stembanden maar!

De voorbije maanden kende 'Bohemian Rhapsody' een wereldwijd succes in de bioscoopzalen. De film zet de opkomst van de wereldberoemde band in de kijker, alsook het leven van de iconische frontman Freddie Mercury, en lokte ook in België erg veel Queen-fans naar de bioscoop. Kinepolis tilt de beleving van 'Bohemian Rhapsody' naar een hoger niveau en organiseert daarom een Sing-Along!

Is this the real life? Is this just fantasy? Een Sing-Along!
Op zaterdag 19 januari kan je in Kinepolis Antwerpen, Gent en Hasselt terecht voor een unieke Sing-Along van 'Bohemian Rhapsody'. Sta recht, dans en zing mee met alle klassiekers van de Britse band. Omringd door andere rasechte Queen-fans wordt dit het perfecte feel-good moment om het nieuwe jaar mee te starten! Magnifico-o-o-o-o!

Bohemian Rhapsody
De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij leverde strijd tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band, aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, tot ongekende hoogten. Geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloed door kwaadwillige personen, de band te verlaten en een solocarrière te beginnen. Hij ziet echter enorm af van het gebrek aan de samenwerking met Queen, en Freddie weet zich, net op tijd voor Live Aid, weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper zijn diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt de basis voor een nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Praktisch 
Zaterdag 19 januari
 Sing-Along Bohemian Rhapsody
Kinepolis Antwerpen, Gent en Hasselt

Meer info over de Sing-Along

Klik hier om beeldmateriaal te downloaden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/bohemian-rhapsody

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium