Zes nieuwe sets en drie nominaties voor Speelgoed van het Jaar voor Smart!

Zes nieuwe sets en drie nominaties voor Speelgoed van het Jaar voor Smart!

De nieuwe sets van SmartGames en SmartMax slepen maar liefst 3 nominaties in de wacht voor de Nederlandse wedstrijd Speelgoed van het Jaar.

Eén nominatie in 2016, twee in 2017 en dit jaar niet minder dan drie nominaties voor de wedstrijd Speelgoed van het Jaar 2018. Daarmee bevestigt het Belgische bedrijf Smart zijn positie in de speelgoedsector, zowel in België als in de rest van de wereld.  

Zoals elk jaar stelt Smart enkele splinternieuwe speelgoedsets voor om de geest van de allerkleinsten te stimuleren. “Spelend leren” is niet zomaar een gezegde bij Smart! 

Goldmine™

Help de dwergen om het goud te bereiken! 

Plaats de ladders strategisch op het magnetisch bord, beklim ze en help de dwergen in een van de 48 opdrachten. Waarnaar ze op zoek zijn? Een glinsterende goudschat!

Van 8 tot 99 jaar. Aanbevolen verkoopprijs : €14,99€
 

Doornroosje

Bevrijd de prinses uit haar toren! ​

Baan jij je weg door de doolhof om de prins en de prinses te redden? Of speel jij liever de woeste draak? Ga de uitdaging aan in dit originele denkspel gebaseerd op de magie van het populaire sprookje Doornroosje!

Van 3 tot 7 jaar. Aanbevolen verkoopprijs: €27,99
 

Cube Puzzler Pro traint je brein

Cube Puzzler Pro is in Nederland genomineerd als beste spel voor kinderen tussen 10 en 11 jaar. Gebruik ruimtelijk inzicht, logica en deductie om een kubus te vormen met zes balvormige puzzelstukken. 

Wie liever geleidelijk aan begint, kan ook aan de slag met de Cube Puzzler GO (vanaf 8 jaar). Tracht de 7-kleurige puzzelstukken om te vormen tot een kubus. 

Focus je en los alle 80 3D-opdrachten op!
Aanbevolen verkoopprijs : €14,99
 

Met de “My First” collectie van SmartMax kunnen je kleintjes op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken. Dit jaar krijgt de collectie er twee nieuwe speelsets bij:
My First Farm Animals & My First Tractor Set.
 

My First Farm Animals (SMARTMAX)

Met deze gloednieuwe set knutselen je kids zes schattige boerderijdieren ineen. Nóg leuker is dat je de verschillende stukken kan combineren om de gekste dieren tevoorschijn te toveren! 

Vanaf 12 maanden. Aanbevolen verkoopprijs: €19,99€
 

My First Tractor Set (SMARTMAX)

Met de My First Tractor Set, die in Nederland genomineerd is als beste speelgoed voor 0 tot 3-jarigen, kunnen je kleintjes hun eigen tractor monteren en besturen!

Vanaf 18 maanden. Aanbevolen verkoopprijs: €24,99

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium