ZES kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw

ZES kleurt Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober rood, wit en blauw

ZES. All day long het allerstrafste uit de States voor het hele gezin.

Woensdag 14 september 2016 — Clear your schedules, ladies and gentlemen, want de nieuwe zender ZES gaat on air op donderdag 6 oktober. Vanaf 18:00 tovert de jongste telg van de SBS-familie via Proximus, Telenet, Orange en TV Vlaanderen elke Vlaamse huiskamer om tot een knusse, all-American bioscoop.

Bij ZES geldt het motto, net zoals in de USA, alles een beetje #biggerandbetter. Wegzakken in de luie zetel voor een dagelijkse tête-à-tête met je Hollywood sweetheart was nog nooit zo eenvoudig. Begeef je op je eigen route 66 rechtstreeks naar de sterren! Van de classics en blockbusters tot de beste series en animatiefilms. Met ZES haal je elke dag opnieuw de popcorn boven.

Het ZES-zendschema is namelijk sappig genoeg om de grootste filmaddicts te doen kwijlen. Adjunct-programmadirecteur Miguel Casier: “Bij de opbouw van het zendschema wilden we vooral duidelijkheid voor de kijkers. ZES is er 24 uur op 24 voor het hele gezin, en de kijkers moeten goed weten wanneer ze voor wat bij de nieuwe zender terecht kunnen. Elke weekdag krijgt dan ook een duidelijk thema in prime time.”

Maandag wordt Blockbusterdag bij ZES. De coolste classics die je opnieuw tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgen, passeren dan weer op dinsdag de revue. Woensdagavond is family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin, denk aan Puss in Boots of Harry Potter. Oppassen op donderdag, want dan maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms. Vanaf vrijdag houden marathonuitzendingen van de absolute topserie Zoo je aan het scherm gekluisterd, en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van het nieuwe Supergirl en Arrow in het rond, maar daarna is het niets dan fun met de sappigste sitcoms.

Een voorproefje van ZES is nu al terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen. Vanaf donderdagavond 6 oktober om 18.00 uur gaat ZES van start met de films Tron: Legacy, Cocktail en Harry Potter and the Chamber of Secrets.

ZES - Supergirl

ZES - USA. all day

ZES - Zoo