Your Nature: zorgeloos herbronnen in het eerste Belgische eco-resort

Screenshot2021-06-14at11.34.15-9900000000079e3c.png

Geniet vanaf december 2021 met uw gezin of met vrienden van een ontspannen vakantie in de ongerepte natuur.

Walkie Talkie is trots om zijn samenwerking met Your Nature aan te kondigen. Het eco-resort Your Nature, dat in december 2021 de deuren opent, ligt in het Domaine du Bois de Fouage, op 10 km ten zuiden van Doornik, 3 uur van Amsterdam, 1 uur en 45 minuten van Antwerpen, 1 uur van Brussel, Gent, Oostende en Brugge en 30 minuten van Kortrijk. Alle accommodaties zijn volledig autonoom, hebben een eigen leefruimte en keuken, te midden in de natuur. Om er even helemaal tussenuit te zijn en een onvergetelijke vakantie te beleven ...

Een uitzonderlijke omgeving

Your Nature is een privédomein midden in 280 hectare beschermd bosgebied en ongerepte natuur. Water is hier een kernelement, met als hoogtepunt Le Grand Large, een meer dat verbonden is met zeven waterplassen die harmonieus verdeeld zijn over het gebied. Geen wonder dus dat dit stukje paradijs een ongelooflijke rijkdom aan wilde diersoorten telt.

Om die reden is ervoor gekozen om de accommodaties naadloos te integreren in de omgeving. Your Nature hanteert een ecologisch verantwoorde aanpak die de natuur intact laat. Met zijn unieke en ongerepte biodiversiteit herbergt het bos talrijke boomsoorten: beuken, kastanjes, eiken, berken en ook minder bekende planten, zoals bosanemoon en boshyacint. Laat u verleiden om u terug te trekken in de natuur!

Deze gronden behoren historisch gezien tot onze familie. We hebben hard gewerkt om een fantastische bestemming te creëren voor een echte natuurvakantie. We heten iedereen welkom in deze prachtige omgeving van 280 hectare met meren en bossen, nieuwe ontdekkingen en intense ervaringen." Prins Edouard de Ligne, CEO Your Nature

Zes unieke accommodatietypes, op maat van uw wensen

De gezellige verblijven van Your Nature liggen midden in het groen en bieden alle comfort en ruimte. De zes accommodatietypes op het domein zijn één met de natuur en gaan naadloos over in hun uitzonderlijke omgeving en zijn net als de restaurants, de loungebars, het zwembad en de recreatieruimten, verscholen tussen de bomen.

Vijf omgevingen om er even helemaal tussenuit te zijn

Maak kennis met uw nieuwe thuis en geniet van de natuur in al haar facetten. Ontdek bij elk bezoek hoe verrassend anders deze plek elk seizoen is.

En ontdek welke omgeving u tijdens uw eerste bezoek zal betoveren:

  • Bij het moeras en de rivier: The Leaf (2 slaapkamers) of The Leaf family (3 slaapkamers).
  • Hoog in de bomen: The Treeloft.
  • In het hart van het woud: The Cottage, The Flower, The Lodge.
  • Bij het Grand Large: The Blue Lodge.
  • Aan de oevers van het meer: The Lake House (2 slaapkamers) en The Lake House family (3 slaapkamers).

Proef de echte smaken van de streek

Your Nature nodigt u uit voor een verrukkelijk gastronomisch avontuur. De chef-koks van de drie restaurants, The BazaarThe Hall en La Maison, serveren een authentieke, natuurlijke keuken waarbij lokale en seizoensgebonden producten centraal staan. De menukaarten volgen het ritme van de seizoenen, met heel het jaar door de fijnste producten van hun plaatselijke partners en artisanale producenten of soms zelf uit hun eigen moestuin.

En er valt nog meer culinair plezier te beleven, met de volgende drie concepten:

  • Your Moment: Your Nature opent zijn keukens speciaal voor u, zodat u uw eigen kookkunsten kunt verfijnen. Oogst samen in groep zelf seizoensproducten, die u vervolgens verwerkt tot een heerlijk gerecht – een geweldige beleving om samen van te genieten (activiteit op voorhand te reserveren).
  • Your Box: maaltijdboxen met verse producten en recepten om de menu's van de Your Nature-restaurants zelf te kunnen bereiden. Perfect genieten rond een lekkere maaltijd, knus in uw verblijf.
  • De Bazaar-winkel: een kleine kruidenier met allerlei bereidingen uit eigen atelier, lokale producten en tot de verbeelding sprekende dranken... Om heel uw verblijf nog meer te kunnen genieten van wat Your Nature u te bieden heeft.  

Laat al uw zintuigen prikkelen

Een verblijf van enkele dagen in Your Nature biedt een heuse herbronning, met tal van recreatieve premiumactiviteiten op het domein zelf. Op het water, op het land of in de lucht: overal komen uw zintuigen tot leven.

Water is alomtegenwoordig op het domein, met 65 hectare waterrecreatie op 7 meren. Kies tussen natuurlijke meren, zandstranden, visgebieden, een verwarmd binnen- en buitenzwembad (elk 400 m2) of wateractiviteiten.

Op het land vindt u 80 kilometer wandelpaden, 200 kilometer fietspaden, een strand, fitnessparcours en recreatiezones zoals een minigolf, petanque, minivoetbal of padelterrein, elk perfect geïntegreerd in de omgeving.

In de lucht beleeft u intense nieuwe ervaringen en ontdekt u de schoonheid van de meren en bossen, hoog in een luchtballon of een zweefvliegtuig – het domein heeft zijn eigen vliegveld.

De smaak van de streek ontdekt u op uw bord. De verschillende restaurants en loungebars geven voorrang aan lokale seizoensproducten van plaatselijke boerderijen en artisanale producenten, Belgische bieren en wijnen, altijd van de beste kwaliteit.  

De tastzin om u te herbronnen. Ontspan u in de privésauna's ter beschikking in verscheidene accommodaties of in het grote, voor iedereen toegankelijke binnenzwembad. Massages en schoonheidsbehandelingen op de kamer zijn eveneens beschikbaar.

download hier de hoge resolutie beeldenhttps://press.talkie.be/en/dir/your-nature

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be