Word verliefd op koper kraanwerk met GROHE Brushed Warm Sunset

Word verliefd op koper kraanwerk met GROHE Brushed Warm Sunset

Ontdek perfecte harmonie voor badkamer en keuken

Op zoek naar een verfrissend accent in je badkamer of keuken? Zo eentje waarvan je bezoek wenst dat ze dat zelf ook hadden? Ja? Dan vind je in GROHE's geborsteld koperkleurig kraanwerk, beter gekend als de brushed warm sunset uitvoering, ongetwijfeld je ding. Kook in een keuken die rust, doch finesse uitstraalt of doe jezelf tegoed aan een badkamer met een luxueuze look and feel. Door oog te hebben voor de details, til je het geheel naar een hoger niveau. De minimalistische stijl van GROHE in combinatie met het koperkleurig brushed warm sunset creëert een stijlvolle harmonie. 

De brushed warm sunset uitvoering straalt luxe uit vanaf het moment dat je de ruimte binnenwandelt. De lijn kan je perfect van de keuken doortrekken naar de badkamer, voor een perfecte harmonie. Ontdek hieronder een greep uit het aanbod.

Breng koper naar je keuken...
GROHE Blue Home keukenmengkraan met L-uitloop keukenkraan in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 2.507,94.

GROHE Essence SmartControl Kitchen keukenmengkraan in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 1.017,33.
GROHE Essence SmartControl Kitchen keukenmengkraan in brushed warm sunset uitvoering.
Prijs: € 1.017,33.

 

...of laat het stralen in je badkamer
GROHE Rainshower SmartActive 310 hoofddoucheset 430mm met 2 straalsoorten. Prijs € 1.224,93.
GROHE Grohtherm SmartControl inbouwthermostaat met 2 uitgangen. Prijs € 1.201,93.
GROHE Sena Stick handdouche met 1 straal. Prijs € 349,95.
GROHE Rainshower wanddouchehouder. Prijs € 79,77.

GROHE Rainshower wandaansluitbocht. Prijs € 124,66.
GROHE Silverflex doucheslang twistfree 1250. Prijs € 43,35.

Allen in brushed warm sunset uitvoering.

GROHE Allure badmengkraan met vloermontage in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 5.100,63.
GROHE Essence wastafelmengkraan M-size in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 423,77.
GROHE Essence wastafelmengkraan S-size in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 361,96.
GROHE Essence tweegats wastafelmengkraan M-size in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 464,97.
GROHE Essence wastafelmengkraan XL-size in brushed warm sunset uitvoering. Prijs: € 629,76.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig vanaf 1 januari 2022
*inbouwonderdelen werden niet weergegeven

Dowload hier de afbeeldingen in hoger resolutie: https://press.talkie.be/en/dir/noemde-meijer

OVER GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 6.500 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 460 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​ www.grohe.be

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium