Woody x Nog 9 minuten: limited edition genderneutrale onesie met kopvoeters

Woody x Nog 9 minuten: limited edition genderneutrale onesie met kopvoeters

Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms lanceren hun nieuwe boek ‘Nog 9 minuten - meditatie voor kinderen’. Met deze nieuwe meditatiereeks helpen ze kinderen om tijd te nemen, op adem te komen en om te gaan met emoties. Het boek staat vol typische kopvoeters en Woody besloot om deze leuke illustraties tot leven te laten komen op een limited edition genderneutrale Woody-onesie. 

In deze gehaaste tijden ervaren kinderen vaker mee de haast en stress van hun ouders. Daarom is het belangrijk om samen af en toe eens op adem te komen door een pauze in te lassen aan de hand van meditatie. Samen mediteren met kinderen helpt hen om stress en angst te verminderen, de creatieve gebieden in hun hersenen te stimuleren, een betere sturing te geven aan hun gevoelens, wat uiteindelijk ook resulteert in een betere nachtrust. 

Meditatieboek voor kinderen

De nieuwe meditatiereeks van Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms kreeg de naam ‘Nog 9 minuten - meditatie voor kinderen’ en is gebaseerd op de succesvolle podcast- en meditatiereeks van de drie dames. Het boek is gericht tot kinderen van 6 tot 12 jaar en geeft oefeningen en tips aan ouders om samen met hun kinderen te mediteren. Want mediteren dat kan iedereen! 

Typische kopvoeters begeleiden de jonge lezers op een speelse manier doorheen de verschillende hoofdstukken van het boek. De illustraties werden getekend door Hilde De Baerdemaeker en refereren naar de eenvoud en onschuld waarmee kinderen naar de wereld kijken. Tijdens de ontwikkeling van kinderen is de kopvoeter de allereerste manier om een menselijk figuurtje te tekenen. Benen en af en toe armen die rechtstreeks aan een groot hoofd worden getekend, zonder een romp.

Genderneutrale Woody-onesie

Samen met Woody besloten Evi, Hilde en Jutta om de kopvoeters te verwerken in een limited edition genderneutrale Woody-onesie. De comfortabele onesie in organic cotton is de perfecte outfit om kinderen kennis te laten maken met de wereld van meditatie. Cuteness in overload in de gekende Woody kwaliteit! 

Iedere Woody-collectie bevat een QR-code die doorverwijst naar de Woody luisterverhalen op Spotify. De QR-code in de onesie met kopvoeters zal doorverwijzen naar het platform waar de kinderen kunnen mediteren. Test 'm hier alvast uit! 

Story image

De ‘Woody x Nog 9 minuten’-onesie (beschikbaar van 2Y tot 12Y) is exclusief te verkrijgen op www.woodyworld.com, in één van de 5 Woody Boetieks (Antwerpen, Brugge, Gent, Knokke en Hasselt) en in de Woodycorner bij Bo-Té Zottegem.

 

PARTY TIME! Op zaterdag 26 november kan je Evi, Hilde en Jutta ontmoeten in de Woody boetiek in Antwerpen van 14u-17u. Ze beantwoorden met plezier al je vragen, signeren je nieuwe boek of staan open voor een babbeltje. Bovendien hebben ze voor de allerkleinsten nog een leuke verrassing in petto. Tot dan!

 

SPECIALE ACTIE! 
Bij aankoop van het boek ‘Nog 9 minuten - meditatie voor kinderen’ (€17,99) en de bijhorende Woody-onesie (€39,95) ontvang je 20% korting op het totaalbedrag. Deze actie is geldig t.e.m. 31 december op website van Woody, in alle Woody Boetieks en in de Woodycorner bij Bo-Té in Zottegem. Niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

Over Woody
Woody, een op en top Belgisch bedrijf, is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode en feel good wear voor heel de f(r)amily. Kleur, prints en zachte stoffen zijn de sleutelwoorden van het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die een Woody aantrekt. Noem het dus gerust dopamine dressing avant la lettre. Meer info via deze link

Over The Woody Group
The Woody Group heeft  met Woody, lordsxlilies en ndrwr drie sterke merken in zijn portefeuille, waarbij ze steeds de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven. Nadat ze drie jaar geleden lid werden van de Fair Wear Foundation, mogen ze zichzelf sinds juni 2022 Leader noemen. Deze unieke status toont aan dat het bedrijf een extra inspanning levert om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Ontdek alle duurzaamheidsinitiatieven van The Woody Group via deze link.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium