Woody pakt uit met nieuwe Woody Boetiek in Latem

Woody pakt uit met nieuwe Woody Boetiek in Latem

Woody Boetiek Latem

Goed nieuws voor alle pyjama fans die houden van de nodige portie kleur en gekkigheid! The Woody Group opent een zesde Woody Boetiek in Latem. Naast de gekende vestigingen in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Knokke, kan je nu ook terecht bij Woody Latem om de hippe en duurzame collecties van het Belgische pyjamamerk te shoppen. Allen daarheen!

De teller van het aantal Woody Boetieks in Vlaanderen staat sinds kort op zes. Liefhebbers van de kleurrijke Belgische pyjama's kunnen nu ook in Sint-Martens-Latem hun lievelingsstuks scoren. Nathalie Taes en Filip Beke baten de nieuwe shop uit en staan alvast te popelen om iedereen te ontvangen in de nieuwste Woody Boetiek die pure fun en happy vibes uitstraalt. Word ondergedompeld in een wereld vol kleur en waan je in een ander universum. Kortom, het belooft één groot feest te worden.

In de shop is de volledige Woody-collectie verkrijgbaar voor alle leeftijden (0y tot XXL): van de allerkleinsten in het gezin tot de ouders en grootouders die graag schitteren in trendy nachtmode. Schattige rompers, kleurrijke badjassen, comfy pantoffels, matching pyjama's… je vindt het allemaal in de Woody Boetiek en je kan er ook alvast de stralende nieuwe zomercollectie ontdekken. Spring dus zeker eens binnen met het hele gezin en laat je verrassen door de fantasierijke wereld van Woody!

“Ondanks de toenemende kracht van e-commerce, blijven wij massaal geloven in het verhaal van een fysieke winkel. De Woody-collecties staan voor plezier en gekkigheid in een trendy jasje, met als doel een glimlach te toveren bij de hele familie. Als je de deuren van een Woody Boetiek binnenstapt, voel je meteen dat je niet zomaar in eender welke winkel bent. De beleving tijdens het shoppen met het hele gezin staat centraal en dat vertaalt zich in een uniek en speels decor waar iedereen zich meteen thuis en gelukkig voelt. En zo’n speciale beleving kan je het beste ervaren in onze fysieke Woody Boetieks.” - Steven Van de Velde, managing Director van The Woody Group

NIEUW! Woody Boetiek Latem

Openingsuren
maandag tot vrijdag: 10u-13u en 14u-18u30
​zaterdag: 10u00-18u00
​zondag: gesloten

Adres
Latemstraat 7
​9830 Sint-Martens-Latem

Powered by silliness, designed to make you smile
Deze zomer pakt het Belgische pyjamamerk Woody opnieuw uit met een kleurrijke collectie die een glimlach tovert op het gezicht van elk gezinslid. Een mix van levendige en zachte pastelkleuren karakteriseert de collectie, met de nodige portie gekkigheid. Maak de mooiste momenten deze zomer samen met Woody, dankzij de zachte stofjes en de vrolijke twinning-outfits voor het hele gezin. Mix en match er op los met de trendy stuks die inspelen op de huidige trends in de modewereld. En zoals steeds met een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid, want Woody staat voor eerlijke en Belgische mode.

Geen zin in klassieke strepen en dieren, maar toch op zoek naar leuke en comfy stuks in de bekende Woody kwaliteit? Dan vind je in deze collectie ook zeker helemaal je gading! Zo wordt de succesvolle jongerencollectie SLOWFWD, in samenwerking met de Berlijnse straatartiest Yeye Weler, verder aangevuld met nieuwigheden. Speciaal voor alle teens en jongvolwassenen die willen schitteren in hippe, eigentijdse en stoere nachtmode of homewear.

Download hier de beelden van de zomercollectie

 

Over Woody
Woody, een op en top Belgisch bedrijf, is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode en feel good wear voor heel de f(r)amily. Kleur, prints en zachte stoffen zijn de sleutelwoorden van het merk en zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedereen die een Woody aantrekt. Noem het dus gerust dopamine dressing avant la lettre. Meer info via deze link

Over The Woody Group
The Woody Group heeft met Woody, lordsxlilies en ndrwr drie sterke merken in zijn portefeuille, waarbij ze steeds de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven. Nadat ze drie jaar geleden lid werden van de Fair Wear Foundation, mogen ze zichzelf sinds juni 2022 Leader noemen. Deze unieke status toont aan dat het bedrijf een extra inspanning levert om eerlijke arbeidsvoorwaarden in de praktijk te brengen. Ontdek alle duurzaamheidsinitiatieven van The Woody Group via deze link.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Walkie Talkie
Axelle Fraeye - [email protected]
Maureen Richard - [email protected]

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium