14-wonderweekend.jpg
Delen:

Wonderweekend gaat in 2022 voor een extra dag wonderen in Plantentuin Meise

Een feeëriek festival voor het hele gezin

Duid zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 augustus al maar met onderwatertoeters en kaboutersnottebellen aan in je agenda want dan is het voor de zevende keer wonderweekend. Wonderwat? Wonderweekend! Een heerlijk gezinsfestival in de weelderigste tuin van het land: Plantentuin Meise. Een dag kom je met het hele gezin in een wormgat terecht waar alles kan én zal gebeuren: ondersteboven in de bomen lopen, een zeemeermin aan de vishaak slaan, de sterren uit de zee dansen, clownvissen of walviszingen... Je kan het zo gek niet bedenken want wij hebben het al bedacht. En als je wil kan je ook nog blijven slapen op de kamping van karton. Krijg je vlinders in je knieën of ellebogen? Dan is wonderweekend op je lijf geschreven. 

WELKOM IN HET WONDERWATERLAND

Om jullie elk jaar te kunnen blijven verwonderen is er elk jaar een ander thema op wonderweekend. Dit jaar is het op de bodem van de zee te doen. Smeermeerminnen, lichtgevende anemoonwouden, robotgarnalen en hoorsnorkelen. Kom het allemaal beleven en ga naar huis met een rugzak vol herinneringen die je nooit zal vergeten. Welkom in het wonderwaterland. Vergeet je schildpadpantoffels niet!

 
 

WATGAANWEDOENWATGAANWEDOEN?

Eens je de sluizen van het wonderwaterland binnen stapt, ben je op een feeëriek festival in de natuur -euhm- zee. Twee dagen lang word je ondergedompeld in een wereld vol leuke activiteiten, gekke belevenissen en magische kampvuuravonturen. Wij lichten speciaal voor jou nog een tipje van de sluier op, maar kom het vooral zelf beleven om het te geloven!

Het restaurant-zonder-bestek

In dit restaurant kan en mag alles… Behalve met bestek eten! Eet dus met handen, voeten, knieën of vinnen, maar laat je mes en vork maar aan de kant liggen. We maken geen uitzondering voor mama’s, opa’s of alpaca's.

Welkomstwalvisprotten

Maar wacht even, op de bodem van de zee kan je toch niet ademen? Geen paniek er is een waterdichte oplossing voorzien. Je wordt verwelkomt door Ana Tol, burgemeester van het wonderwaterland en haar eerste gezonken schepen. Zij zullen je elk een wonderwasknijper overhandigen want je stapt binnen door… een walvis. Jep. Langs voor naar binnen, even wachten tot onze walvis een protje laat en langs achter naar buiten. Zo kan je veilig en wel in een luchtbel het wonderwaterland betreden.

Terug boven water met een magische avondshow

Heel de dag op de bodem van de zee maar… hoe geraak je nu weer boven water? Dat ontdek je tijdens de indrukwekkende avondshow, want dan steken we de gigantische badstop van ons gezonken eiland weer op zijn plaats. Op ongezien gevaarlijke wijze uiteraard.

 
 

BELEEF EEN WONDERDAG ÉN WONDERAVOND

Krijg je er maar niet genoeg van en wil je graag ook overnachten? Dat kan! Je krijgt je eigen kartonnen tent die je zelf kan versieren met verf, maar breng gerust leuke decoratie mee van thuis om het mooiste onderwatertentje te maken! Word jij de koning(in) van de kamping van karton?

Als de avond valt, kan je een magische wondertocht maken door een donker stukje van de Plantentuin Meise. Schrik niet, want alles kan op deze wandeltocht. Een lichtgevende kwallendans, spiegelvissen, een spektakel van tentakels… Achter elke boom staat er wel een verrassing! Durf jij het aan? Om de wandeltocht af te sluiten zingen we luidkeels mee met de troubadour aan het kampvuur met een heerlijke marshmallow in de hand.

Natuurlijk sturen we jullie, échte onderwaterontdekkers, niet met een lege maag naar huis. Een koninklijk ontbijt, met de lekkerste koffiekoeken, aan de langste ontbijttafel die je ooit gezien zal hebben. Zo kan je gezellig napraten over de knotsgekke avonturen die je beleefd hebt.

 
 

Sta jij ook zo te popelen om naar dit magische festival te komen? Wacht dan niet langer en sla hier je tickets aan de haak! Met een dagpas krijg je toegang van 11u ‘s ochtends tot 21u30 ‘s avonds. Wil je ook blijven slapen? Neem dan ook een overnachtingspas en blijf tot maandagochtend 11u (kartonnen tent en heerlijk ontbijt inbegrepen)! Wil je overnachten maar is een kartonnen tent niets voor jou? Upgrade dan naar één van onze wondertipi’s en dompel je onder in luxe.

Dagpas

- Baby’s tot 1 jaar: gratis

- Kinderen tot 18 jaar: €30

- Volwassenen: €40

Nachtpas

- Baby’s tot 1 jaar: gratis

- Kinderen tot 18 jaar: €35

- Volwassenen: €45

Wondertipi's

- Wondertipi Deluxe (6p): €390

- Wondertipi Deluxe (4p): €320

- Wondertipi (8p): €240

- Wondertipi (6p): €180

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

walkie.talkie.be

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]