Wist je al dat Qbic Hotels naar Brussel komt?

Wist je al dat Qbic Hotels naar Brussel komt?

Qbic Hotel Brussels opent vandaag zijn deuren in het hippe Elsene! Zakenreizigers, vakantiegangers, maar ook locals kunnen vanaf nu dineren, chillen, sporten, werken, maar bovenal ook slapen in een wel heel bijzondere setting! Met het bruisende nachtleven van Flagey en de Louizalaan op wandelafstand is het hotel de ideale uitvalbasis om Brussel te verkennen. Stap binnen en check je onmiddellijk in aan één van de iPads of laat je verwelkomen door één van de Qbic medewerkers in dit eigenzinnige lifestyle-hotel. Neem plaats op een van de schommels en vergeet niet een om een selfie te nemen in de grote ronde spiegel boven je. Click, post, like & share

“We hebben tijd, passie en al onze energie geïnvesteerd om met Qbic Brussels in te spelen op de wensen van de moderne reizigers. Als je het huidige hotelaanbod beu bent, dan is Qbic precies wat je zoekt: mooi, duurzaam, betaalbaar en de meest comfortabele kamers die je in de stad kunt vinden. Zoals Qbic vind je er geen twee in Brussel!”- Bert  Vandewaetere, general manager van Qbic Hotel Brussels.

Qbic is niet zomaar een hotel. De 148 unieke kamers zijn gebouwd rond de 'Qbi', een duurzaam ontwerp dat in elke MiniCosyFun of Fancy room aanwezig is. Kom helemaal tot rust op de handgemaakte, biologische matrassen en ontwaak met een verkwikkende douche in de slimme, waterbesparende inloopdouche met ‘Stop the Water While Using Me’ biologisch afbreekbare toiletartikelen. Enkele cartoon tekeningen van de avonturen van Kuifje of Nero op het bedhoofd van elke Qbi zorgen voor de meest spannende dromen.

Op elke verdieping kan je pauzeren in The Galley! Geniet van een heerlijke kop thee of versgemalen koffie van Parlor Coffee, een onafhankelijke lokale koffiebranderij.

Als je op zoek bent naar een geweldige plek om rond te hangen, laat je dan verleiden door Motley, Qbics bar en restaurant. Je vindt er gezellige zetels en hoekjes, een indrukwekkende bar, een divers aanbod aan gezelschapsspellen en zelfs een suffleboard. Geniet van een uitgebreid assortiment aan tapasbordjes, hot pots met lokaal vlees van Dierendonck, desserts afgewerkt met Fréderic Blondeel chocolade en Qbics befaamde breakfast of champions, dat uitsluitend met lokale ingrediënten wordt bereid.

Een alternatieve manier om Qbic te ervaren is de cosy cinemazaal en de eco-friendly fitnessruimte met powerless toestellen (vanaf januari 2020).

Contacteer ons
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium