Wintersport.com gaat live

Wintersport.com gaat live

Maak je wildste winterdromen waar met Belgisch online booking platform

Woensdag 18 oktober 2017 — Belgisch online booking platform wintersport.com maakt al jouw winterse dromen waar met een kwaliteitsvol aanbod aan accomodaties in atypische wintersportgebieden, op élk continent. Boek in slechts enkele clicks een unieke wintersportvakantie: van glijden over een spierwit sneeuwtapijt in Japan of in het onontdekte Iran tot genieten van een zalige après-ski in het Andesgebergte of in het avontuurlijke Groenland.

Charles Van den Bossche en Simon Vandeweghe, de twee jonge ondernemers die ook achter reisorganisatie Route du Soleil zitten, lanceerden begin september samen met Franstalige collega's Mathieu Botta en Miguel Perez een pièce unique in de wereld van online booking platforms en wintersportreizen: wintersport.com. De Belgische website pakt uit met een uitzonderlijk aanbod aan skivakanties in zowel klassieke als enkele exotische wintersportgebieden. Het nieuwe concept geeft consumenten meteen de mogelijkheid om in slechts enkele clicks een allesomvattende wintersportvakantie te boeken -inclusief logement, skimateriaal én skipassen. Dankzij het nauwe contact met lokale handelaars en ski-operators biedt wintersport.com je telkens opnieuw sterke prijzen. 
 

"De laatste vijf winters bezochten we bijna elk hoekje in de Alpen en in de Pyreneeën. Al snel kwamen we tot het besef dat er nog ontzettend veel minder bekende en ongerepte skigebieden zijn. Via dit online platform willen we een aantal van die parels toegankelijk maken voor het grote publiek. We houden onze ogen altijd open, zo neemt het aantal aangeboden accomodaties en locaties jaarlijks toe."
Charles Van den Bossche, mede-oprichter wintersport.com 

 

Verhuur je eigen accommodatie
Zelf een onontdekte parel van een chalet onder je vleugels verstopt? In de toekomst zul je ook je eigen accommodatie te huur kunnen aanbieden op het platformWintersport.com geeft gebruikers zo ook de mogelijkheid om de gezelligheid van thuis in een denkbeeldige koffer in te pakken en te genieten van een welverdiende vakantie op eigen tempo. Daarnaast zal het nieuwe platform in de toekomst ook uitpakken met enkele unieke activiteiten op diverse locaties, zoals overnachten in een iglo of heliboarding. 

Bestemmingen 2017 - 2018

·       Puy Saint Vincent, Frankrijk
·       Tignes, Frankrijk
·       Alpe D'huez, Frankrijk
·       Orelle, Frankrijk
·       La Rosière, Frankrijk
·       Veysonnaz, Zwitserland
·      Courchevel, Zwitersland 
·       La Tzoumaz, Zwitserland
·       Nendaz, Zwitserland
·       Val Thorens, Frankrijk
·       Bansko, Bulgarije
·       Dizin, Iran
·       Niseko, Japan
·       Mt Buller, Australië
·       Portillo, Chili
·       Soldeu, Andorra
·       Sölden, Oostenrijk
·       Ischgl, Oostenrijk
·       Maniitsoq, Groenland
​·      Atlasgebergte, Marokko