Winter is coming: Bestrijd typische winterkwaaltjes met Phytosun

Winter is coming: Bestrijd typische winterkwaaltjes met Phytosun

De gure wintermaanden staan weer voor de deur: minder zonlicht betekent minder energie, meer vermoeidheid en vaak ook een zwakker immuni-teitssysteem, waardoor we sneller ziek worden of ons futloos voelen. Maar het is ook het perfecte excuus om gezellig thuis te cocoonen. Waarom zou je dat moment niet aangrijpen om jezelf te versterken?

De nieuwe Silva verstuiver heeft een natuurlijke look die mooi staat om je favoriete Essentiële Oliën mee te verstuiven tijdens de gure wintermaanden.

Stimuleer een verzwakte immuniteit met Niaouli, Tea Tree en Eucalyptus Radiata.

Voorkomen is beter dan genezen, maar laten we eerlijk zijn: niemand is echt voorbereid op die plotse temperatuursveranderingen bij het ingaan van een nieuw seizoen. 

Essentiële Oliën als Niaouli, Tea Tree en Eucalyptus Radiata stimuleren de immuniteit en hebben ook een positieve invloed op het ademhalingssysteem. Niaouli verzacht bovendien een grieperig gevoel. De combinatie van deze drie oliën is dus de ideale basis om de typische winterkwaaltjes te weren, en dat terwijl je vroeg in bed kruipt met je favoriete serie!

Bonus tips

Toch een verkoudheid te pakken gekregen? Voeg aan jouw Silva verstuiver 2 druppels Eucalyptus Radiata, 2 druppels Tea Tree, 2 druppels Niaouli nog 2 druppels Citroen toe, en die verkoudheid verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Ben je tot nu gespaard gebleven van de gebruikelijke winterkwaaltjes, maar wil je die ook koste wat kost vermijden?  Meng in een dosis douchegel 2 druppels Eucalyptus Radiata, 2 druppels Tea Tree, 2 druppels Niaouli en 2 druppels Grove Den. Laat goed intrekken en voeg toe aan het water onder de kraan voor een heerlijk aromabad (of zet de verstuiver in je badkamer natuurlijk!).

Prijzen

Phytosun Silva verstuiver - €58,95
Phytosun Lavendel Off. Bio 10ml - €11,90
Phytosun Grove Den Bio 5ml - €6,50
Phytosun Niaouli Bio 10ml - €7,00
Phytosun Ravintsara Bio 5ml - €10,90
Phytosun Eucalyptus Radiata Bio 10ml - €8,10
Phytosun Tea-Tree Bio 10ml - €9,50
Phytosun Complex Zen Sfeer 30 ml - €11,95
Verkrijgbaar in apotheken.
 

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële Oliën zijn de vloeibare en vluchtige bestanddelen van bepaalde plantencellen. Ze hebben een specifieke moleculaire structuur, waardoor ze ieder een eigen aroma en unieke eigenschappen bezitten. Ze bevatten medicinaal waardevolle bestanddelen, die volgens hun biochemische familie geordend worden, waardoor ze problemen op een efficiënte en natuurlijke manier verhelpen.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie verwijst naar het therapeutische gebruik van essentiële oliën uit planten om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te vergroten. Essentiële oliën kunnen aangewend worden om de lucht te zuiveren, een ontspannen sfeer te creëren, kwaaltjes te helpen voorkomen of aan te pakken en om negatieve stemmingen te verlichten. Bij het juiste gebruik van een perfect zuivere olie betekent aromatherapie een weldaad voor zowel de fysieke als psychische gezondheid!

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen. 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium