Wever & Ducré onthult Limited Edition samenwerking met straatkunstenaar Zoie Lam uit Hong Kong

Wever & Ducré onthult Limited Edition samenwerking met straatkunstenaar Zoie Lam uit Hong Kong

Ontdek de de CLEA Artist Edition

Wever & Ducré, het gerenommeerde Belgische verlichtingsmerk dat synoniem staat voor innovatie en eigentijds design, kondigt met trots haar nieuwste artistieke samenwerking aan. In samenwerking met straatkunstenaar Zoie Lam uit Hong Kong onthult Wever & Ducré de verbluffende CLEA Artist Edition - een collectie van 25 handbeschilderde hanglampen in drie formaten die elke ruimte opfleuren met een explosie van kleur en vreugde. De gelimiteerde collectie is beschikbaar vanaf midden juli.

 Zoie Lam vervoegt een gerespecteerd rijtje van wereldwijde straatkunstenaars die hun creativiteit hebben verwerkt in de verlichtingsarmaturen van het merk. Van David 'MEGGS' Hooke uit Melbourne tot Ju Schnee uit Berlijn en de Belgische Jonas Devacht: de samenwerkingen die Wever & Ducré aangaat, zijn steeds grensverleggend en inspirerend. De samenwerking met Zoie Lam markeert een belangrijke mijlpaal voor het merk, dat voor het eerst de stap zet van het tentoonstellen van kunstwerken naar de ontwikkeling van een concreet product - de eerste Artist Edition. Wever & Ducré hecht veel belang aan het koesteren van creativiteit en houdt een continue vinger aan de pols van de laatste trends. Dit houdt het merk jong, dynamisch en in staat om fantastische collecties te creëren die gegarandeerd in de smaak zullen vallen.

Straatkunstenaar Zoie Lam staat er om bekend dat ze toeschouwers met haar muurschilderingen meevoert naar een parallel universum vol humor, felle kleuren en vrolijke vormen. De kunstenares groeide op in de bruisende metropool en brengt nu een stukje Belgische joie de vivre naar de stad. Zo werkte ze in november in hartje Hong Kong aan een muurschildering speciaal voor Wever & Ducré. Met haar intense, kleurrijke stijl illustreert ze een fictieve wereld die is opgebouwd uit Belgische en lokale architectuur die perfect past in haar "ZLISM"-universum - een kleine, felgekleurde planeet waar alleen goede mensen wonen. Zoie's muurschildering getuigt van haar verlangen om gevoelens van vreugde en geluk op te roepen bij iedereen die haar kunst ervaart.

Story image

De CLEA Artist Edition: Van een beetje kleur is nog nooit iemand gestorven

Met de CLEA Artist Edition brengen Zoie Lam en Wever & Ducré deze betoverende wereld bij jou thuis. Voor deze speciale editie beschilderde Lam 25 stuks van de CLEA Suspended - een verfijnde hanglamp met een ronde kap die verkrijgbaar is in drie maten (small, medium, large) en in een enkele of meervoudige uitvoering met handgeblazen opaalglas dat een zachte gloed verspreidt. Lam is erin geslaagd om elke handgeschilderde en dus unieke hanglamp te voorzien van haar kenmerkende stijl en aanstekelijke positiviteit, zodat elke lamp warmte en geluk uitstraalt in elke omgeving die ze siert. Het eindresultaat is een reeks unieke meesterwerken die de boodschap van Zoie Lam belichamen en het ethos van Wever & Ducré weerspiegelen. En die binnenkort de huizen van designliefhebbers zullen sieren.

 
PRAKTISCH

De limited edition CLEA Artist Edition, met 25 handgeschilderde hanglampen van Zoie Lam, is vanaf midden juli 2024 op bestelling verkrijgbaar via https://www.weverducre.com/nl/producten/collecties/artist-edition24

De collectie bestaat uit vijf kleine, 15 middelgrote en vijf grote CLEA hanglampen.

Prijs: 

  • CLEA 1.0 Artist Edition: € 2.964,50 
  • CLEA 2.0 Artist Edition: € 4.235,00  
  • CLEA 3.0 Artist Edition: € 4.779,50

Meer beeldmateriaal volgt mid-juli 2024.

DOWNLOAD HIER DE EERSTE BEELDEN 


Over Wever & Ducré

Wever & Ducré is een toonaangevend Belgisch verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatief design en superieure kwaliteit. Door hun passie om grenzen te verleggen en door samen te werken met kunstenaars van over de hele wereld, blijft Wever & Ducré ruimtes verlichten met creativiteit en stijl.

www.weverducre.com

Wever & Ducré Showroom Kortrijk — Spinnerijstraat 99/21, 8500 Kortrijk
​Wever & Ducré Showroom Brussel — Gare Maritime, Picardstreet 7, bus 304, Brussel

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium