Werk samen met de creatives van ADIDAS op design festival Us By Night!

Werk samen met de creatives van ADIDAS op design festival Us By Night!

Maak je eigen ADIDAS shirt op de graphic tee co-creation workshop!

Voor de tweede keer op rij zakken de internationale creatives van ADIDAS af naar Us by Night! Drie nachten lang kan je op het design festival in de Antwerpse waagnatie samenwerken met de crème de la crème van een van de grootste merken ter wereld voor jouw unieke ADIDAS t-shirt! 

José Cabaço, Global Creative Concept and Storytelling Director bij ADIDAS runt hun avant garde creatieve kweekvijver Brooklyn Creator Farm in New York en kwam in 2017 spreken op Us by Night. Hij werd op slag verliefd op het festival en keerde tijdens de vorige editie terug met een heuse ADIDAS vloot aan creatives in een eigen workshop space! 

"Dit is een perfecte plek voor ons om talent te ontdekken! Zo leren we niet enkel fris nieuw werk kennen maar ook de mensen erachter, en dat is nét zo belangrijk", zegt Cabaço. "Niet enkel het fantastische werk staat voorop in een creatieve samenwerking, je moet ook zien dat de persoonlijkheden echt gealigneerd geraken om tot iets uniek te komen. Dit event zorgt ervoor dat er vriendschap kan ontstaan voor er zelfs nog maar sprake is van een briefing."

De workshop is een unieke manier om je werk onder de internationale aandacht van ADIDAS te brengen en je skills te tonen. En je houdt er nog een vette t-shirt aan over!  

Over Us by Night

Belgisch design & creativity festival Us By Night brengt opnieuw nationaal en internationaal talent naar Antwerpen. De vierde editie evolueert verder en wordt dus nog grootser dan voordien. Op 26, 27 en 28 september 2019 wordt de impressionante Waagnatie omgetoverd tot een visueel pretpark voor én door creatives: een kleurrijk décor met XXL LED-muren, kunstinstallaties -en interventies en meer dan 70 sprekers verspreid over drie podia. Een levendige night market ontpopt zich als het kloppend hart van het festival, met een outdoor gedeelte vlak aan de Schelde. 

KLIK HIER OM BEELDMATERIAAL IN HIGH RES TE DOWNLOADEN: http://press.talkie.be/nl/dir/us-by-night-x-adidas

LOCATION

Waagnatie
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

 

TICKETS

Student Combi €100
Combi €150
usbynight.be/tickets

Over Antwerpen als creatieve thuisstad van Us by Night

Antwerpen is een rasechte doch atypische metropool in het hart van Europa op een boogscheut van Amsterdam, Parijs en Londen. Laat je niet misleiden door haar grootte, want hier vind je niet alleen de tweede grootste haven van Europa maar ook een waaier aan culturele, professionele en culinaire uitspattingen van meer dan 170 nationaliteiten. De havenstad overspoelt je met een riant aanbod aan musea, winkels start-ups, premium hotels. Zelfs de grootste diamantmarkt ter wereld is hier thuis. Van mode en design over architectuur tot gastronomie, Antwerpen barst van creativiteit. Denk maar aan Rubens, de Antwerpse Zes en Luc Tuymans, allen hebben hun wortels in Antwerpen.  
Maar niet enkel bekende namen vonden in Antwerpen de ultieme plek om geïnspireerd te geraken. Dit is een stad waar upcoming, innoverend talent ook een thuisbasis vindt! Maar liefst 1 op zes Antwerpse ondernemingen is actief in de creatieve sector. Dit is goed voor 20.000 creatievelingen aan de slag in meer dan 8.000 ondernemingen. Antwerpen verbindt erfgoed en innovatie, business en vrije tijd, internationale ambities en hoge levenskwaliteit. 

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium