Welke type sport ben jij?

Welke type sport ben jij?

Ontdek en vind de perfecte sportoutfit!

Dinsdag 21 februari 2017 — Dat sporten belangrijk is, hoeven we je niet te vertellen. Sporten met de juiste sportschoenen daarentegen wordt vaak vergeten. Decathlon’s Passiemerk DOMYOS ontwikkelde daarom de perfecte sportschoenen voor elke sport. Doe de test en ontdek welke schoen én sport het best bij je past.

💦  CARDIO 💦

Jij bent een all-rounder wanneer het op sport aankomt. Lopen, roeien, zwemmen en fietsen schrikken jou niet af. Integendeel, hoe meer adrenaline er door jouw lichaam raast, hoe beter de workout. Jij doet niets liever dan jezelf in het zweet werken met maar één doel voor ogen: je uithoudingsvermogen vergroten. 

Herken je jezelf? Dan is de T-shirt Energy+ (€12,99)de Legging 7/8 Energy+ (€19,99)  en de Sportbeha Breathe (€14,99) de beste outfit voor een stevige fitness-sessie. Met hun absorberende en ademende stof kan jij uren aan een stuk doorgaan zonder je zorgen te maken over vieze geuren. De Energy Support (€19,99) fitness schoenen bieden op hun beurt voldoende flexibiliteit, ondersteuning en shockdemping tijdens je squads en push-ups.

 

 😅  CROSSTRAINING 😅

Ben jij een perfectionist en is goud de enige kleur die jouw staat? Dan is crosstraining dé workout voor jou! Door oefeningen van andere sportdisciplines te beheersen, vul jij jouw training perfect aan. Zo creëer jij meer kracht en spieren waarvan je dacht dat ze niet bestonden. Voor je het weet sta jij zonder blessures te triomferen op het podium.

Wil je rustig beginnen dan is de Strap Training (€19,99) het accessoire bij uitstek. Hiermee train je alle spieren van het lichaam door te trainen met het eigen lichaamsgewicht. Voor de ervaren crossfitters onder ons is de Gewichtsvest (€ 39,99) de accessoire voor extra kracht om je fysiek klaar te stomen voor elk obstakel!

 

🏋️‍♀️  SPIERTRAINING 🏋️‍♀️

Of het nu zomer of winter is, jij bent altijd beach body ready! Seizoenen zijn voor jou slechts een tijdsaanduiding en geen excuus om niet naar de gym te gaan. Als het kon, doe jij liefst overal en op elk moment spiertraining. Een strak en slank lichaam zijn niet enkel een bonus voor jou maar zorgen ook voor een goede gezondheid, double win!

Toon jij graag jouw gespierde lichaam en hoop jij mensen te inspireren dan is de Set Energy Xtreme (€ 49,99) dé outfit die je zoekt. In  set zit een T-shirt Energy Xtreme (€ 22,99) met ingewerkte beha en een Legging 7/8 Energy Xtreme (€ 24,99). Beiden zijn vervaardigd uit een stof die transpiratievocht absorbeert. Zweten is een must!  

Stijlvol oefeningen doen waar je maar wilt, is een droom die uitkomt! Bij spiertraining is het belangrijk een maximum aan flexibiliteit, ondersteuning en schockdemping aan je voeten te hebben. De Energy + (€ 29,99)schoenen van Domyos zijn de perfecte match voor jou en je favoriete sport!

 

🏆  GYM/PILATES 

Lichaam en geest zijn voor jou niet los te denken van elkaar. Jij staat graag stabiel in het leven en geen enkele weerstand krijgt jou omver. Coördinatie, ademhaling en core-stability zorgen ervoor dat je sterk in je schoenen staat. Na een gym/pilates sessie voel je je ‘on top of the world’ en kan je iedereen en alles aan.

Nog op zoek naar de perfecte workout-buddy? Kies dan voor de Set Shape+ (€34,99) en droom al van een strakke buik door het platte buik effect van de Fitnesstop Share+ (€ 12,99). Ook de Legging Shape+ (€24,99) bied je voldoende comfort tijdens het trainen van je biceps, triceps of buikspieren. Zowel de Energy Support (€19,99) , Energy+ (€29,99) en Energy Xtreme (€39,99) zijn de perfecte sparringpartner voor je voeten tijdens je wekelijkse training.

 

🙏  YOGA 

Jij bent een levensgenieter en laat alles op jou afkomen. In stressvolle situaties blijf jij rustig en kalm. Yoga is voor jou een ontdekkingstocht naar inzicht, inspiratie en vreugde. Het verenigt niet enkel jouw lichaam, geest en ziel maar het zorgt ook voor soepelheid en versteviging.

Je vervangt moeiteloos negatieve energie in levensvreugde die vrijelijk door je lichaam stroomt.

Begin en eindig de dag met goede energie en rol het Yogamat Jungle (€ 24,99) uit in de slaapkamer of voor de televisie en waan je in een tropisch regenwoud. Door het Naadloos sporttopje Yoga+ (€14,99), het Naadloos t-shirt (€14,99) en de Legging Yoga+ (€24,99) zit je zonder problemen in de juiste yogahouding.

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking