Wat zijn jouw plannen op autoloze zondag?

Wat zijn jouw plannen op autoloze zondag?

Neem deel aan Week van de Mobiliteit en geniet van jouw DELIVEROO op autoloze zondag !

In Vlaanderen en Brussel wordt ook dit jaar opnieuw de 'Week van de Mobiliteit' georganiseerd. Op autovrije zondag krijgen straten van jouw stad of gemeente een dagje autorust! De ideale manier om te genieten van de festiviteiten, waarbij Deliveroo jouw maaltijd op jouw locatie levert!

Op zondag 22 september laten we de wagen thuis voor de jaarlijkse traditie: autovrije zondag! In elke stad in Vlaanderen en Brussel worden er tal van festiviteiten georganiseerd en animatie voorzien in het teken van mobiliteit.

Heb jij aanstaande zondag nog geen plannen? Ga dan minigolfen in Gent, geniet van een ritje op het Reuzenrad in Brussel of woon het jaarlijkse Global Street Sounds-festival bij van de AB. Op al van deze festiviteiten is ook Deliveroo jouw trouwe vriend! Krijg je honger of dorst, dan bezorgt Deliveroo jouw levering op jouw locatie!

Deliveroo-bezorgers, uiteraard ook tijdens de Week van de Mobiliteit op de fiets, traceren voortaan hongerige consumenten die per app bestellen, via GPS-tracking op hun telefoon om maaltijden op hun precieze locatie te leveren. Ook als deze locatie niet een vast adres is.

Altijd al benieuwd geweest naar de meest eigenaardige bezorglocaties? Parkeergarages, ziekenhuizen, concertzalen, aangemeerde boten, etc. Niets is teveel voor de Deliveroo-riders!

Bestel jouw Deliveroo wanneer je maar wilt, waar je maar wilt!

Contacteer ons
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium