Wat is vierkant en neemt analoge foto’s?

Wat is vierkant en neemt analoge foto’s?

Instax square SQ6

 

>> De eerste analoge vierkante instax camera: instax square SQ6
>> Beschikbaar in pearl white, blush gold en graphite gray
>> Handige features die aansporen tot zelfexpressie en creativiteit
>> Aanbevolen verkoopprijs € 139, btw inbegrepen

 

De eerste analoge vierkante instax camera, instax square SQ6, is een feit. De analoge camera slaat de brug tussen de vrolijke en kindvriendelijke instax mini 9 reeks, de arty instax SQ10 en SP3 square printer. Dankzij extra features loeren zelfexpressie en creativiteit steeds om de hoek, waardoor zelfs het alledaagse steeds op een unieke manier in beeld gebracht wordt.

Real life, beautifully squared
De insteek van instax blijft ook bij dit toestel ongewijzigd: instant foto’s zorgen voorinstant fun. Niets leuker dan na een druk op de knop samen in spanning af te wachten tot het beeld op je foto verschijnt. Elke instax film print bevat een unieke en originele herinnering en zorgt voor een kleine portie tastbaar geluk, voor altijd geprint op een glanzende afdruk. 

Omdat het aantal films per pakje gelimiteerd is, denk je als gebruiker meer na voordat je een foto neemt. Het gebruik van fysieke film geeft elke geprinte foto meteen een (emotionele) waarde, zo ook bij het gebruik van de nieuwe instax SQ6 camera, waarmee je vierkante foto’s kunt shooten.

 

Elegant en stoer design
Het elegant voorkomen van de instax SQ6 camera is retro en futuristisch tegelijk.
De camera spreekt daardoor zowel mannen als vrouwen aan. Het toestel is beschikbaar in drie kleuren: pearl white, blush gold en graphite gray.

 

Handige features
Deze compacte instant SQ6 camera zit boordevol fantastische must-try-functies en is misschien licht in gewicht, maar zeker niet in kracht. Door de toevoeging van extra handige features (zoals onder andere de double exposure functie) sporen de ontwerpers van de instax SQ6 camera de gebruikers aan tot zelfexpressie en creativiteit.

  • Selfie mode
  • Deze functie maakt het makkelijker om zelfportretten te nemen dankzij een klein spiegeltje op de voorkant van de camera en de perfecte belichting- en brandpunts-afstand regeling.
  • Double Exposure
  • Twee foto’s in één met een artistiek resultaat? Dan moet je de double exposure functie gebruiken, een techniek waarbij twee belichtingen worden samengevoegd in één foto. Hierbij verkrijg je arty en surrealistische beelden.
  • Kleurfilters
  • Met de drie kleurfilters in oranje, groen en paars creëer je in geen tijd een originele atmosfeer.  
  • Auto Exposure Control
  • De high-performance flash berekent de omringende helderheid en past automatisch de sluitertijd aan.  Daardoor stelt deze feature je in staat om perfecte momenten vast te leggen, zelfs in een donkere omgeving.

 

Nieuwe bijhorende square film packs
Wissel af tussen de klassieke witte of arty zwarte omkadering.

  • INSTAX SQUARE 2 packs: € 18,99 btw inbegrepen.
  • INSTAX SQUARE “Black frame”: € 10,99 btw inbegrepen.


Red Dot Design Award: Product Design 2018
Fujifilm won onlangs de prestigieuze Red Dot Design Award voor tien van zijn producten, waaronder ook voor de instax Square SQ10 en de instax mini 9. Dit als erkenning voor hun geavanceerde prestaties, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijke interface.

Bij de ontwikkeling van al haar producten en diensten streeft Fujifilm niet enkel naar een goede functionaliteit, het designteam houdt zich daarnaast ook bezig met het uiterlijk van de ontwerpen.

Prijs
Aanbevolen verkoopprijs voor de #instaxSQ6 in pearl white, blush gold of graphite gray: € 139, btw inbegrepen.

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium