Walkie Talkie verwelkomt GARDENA, de nummer 1 in tuinoplossingen

00_GARDENA_ClickUp-System_insectenhotel_vanaf 15-99 euro.jpg

Het eerste tuinmerk in ons portfolio is meteen een klepper van formaat. Als het aankomt op tuinverzorging is GARDENA het voorkeursmerk van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Met roots in Duitsland kroont GARDENA zich tegenwoordig tot grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa en biedt het innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren.

Wat mag je de komende maanden van ons verwachten:

- Productnieuws
- Tuintips & -tricks
- Mogelijkheid tot producttests
- Mogelijkheid tot interviews
...

Website GARDENA

Sneak peek nieuwe producten 2021

ClickUp! systeem

Het GARDENA ClickUp! systeem is vanaf maart dé nieuwe blikvanger in alle tuinen. Dankzij het eenvoudige klikmechanisme wissel je de vijf opzetstukken op de duurzame larikshouten steel naar gelang het seizoen en persoonlijke voorkeur. Zo draagt het insectenhotel bij aan de bescherming van waardevolle insectensoorten. Met het voederstation zorg je voor een stijlvolle, overdekte uitvalsbasis voor vogels. De praktische regenmeter brengt dan weer in kaart hoeveel regenwater er gevallen is. Ten slotte haal je met de plantenbak en fakkel de nodige sfeer in de tuin, en dat een heel jaar door. 

Het ClickUp!-systeem van GARDENA is verkrijgbaar vanaf maart via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops voor € 15.99 (steel) en accessoires vanaf € 15.99 (ClickUp! Plantenschaal & Regenmeter).

Beeldmateriaal

Snoeitools

Of het nu gaat om klein snoeiwerk, vormgeven, conserveren of dood hout verwijderen, ruim 40 jaar kunnen we al rekenen op de expertise van GARDENA op het gebied van snoeischaren en andere cutting tools. Denk ook aan takkenscharen, boomscharen en heggenscharen zowel mechanisch als elektrisch. Dit voorjaar presenteert GARDENA de ExpertCut snoeischaar voor optimale precisie bij elke knip. Dankzij haar twee standen snoeit iedereen zoals een professional, ongeacht de handgrootte.

De ExpertCut van GARDENA is verkrijgbaar vanaf maart via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops voor € 34.99 (verkoopadviesprijs). De snoeischaar is voorzien van het kwaliteitskeurmerk ‘Made in Germany’ en GARDENA geeft 35 jaar gebruikersgarantie op de nieuwe ExpertCut-snoeischaar. 

Beeldmateriaal

RollUp slangenboxen

De nieuwe RollUp slangenboxen gaan met een fris ontwerp en verbeterde bediening het tuiniersseizoen van 2021 in. Met één ruk ruim je de slang volledig op en dankzij de geïntegreerde geleider wordt de slang steeds gelijkmatig op- en afgerold. De betrouwbare muurmodellen kregen een upgrade waardoor ze nu nog compacter zijn, terwijl de nieuwe grondmodellen via een metalen grondpen in de aarde worden gestoken om zo met nog meer flexibiliteit voor de dag te komen. Beide vorstbestendig en beschikbaar in verschillende lengtes.

De nieuwe tuinslangenbox van GARDENA is verkrijgbaar via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops vanaf € 112.99 (15 meter). GARDENA geeft 5 jaar gebruiksgarantie op de boxen.

Beeldmateriaal

Power for All Alliance

GARDENA en Bosh slaan de handen in elkaar voor het eerste fabrieksoverkoepelend 18-volt accusysteem voor huis- en tuinpapparatuur. Deze uniforme standaard bespaart niet alleen geld, ruimte en tijd, deze Power for All Alliance biedt gebruikers het grootste cross-manufacturer accusysteem en daarmee ook het breedste scala aan apparatuur voor huis, tuin en vrije tijd. 

Beeldmateriaal

Slimme tuin

GARDENA is pionier in slim en duurzaam tuingereedschap en bewijst dat met de tuinaccessoires met bluetooth. Denk maar aan slimme bewateringscomputers en geavanceerde robotmaaiers die je in kaart brengt en controleert met de gratis GARDENA smart app voor je smartphone of tablet. 

Smart Sensor: slim water geven, want elke druppel telt

De nieuwe GARDENA smart Sensor zorgt voor efficiënte besproeiing in de tuin, ook in tijden van droogte. Hij bepaalt de bodemvochtigheid en -temperatuur en past de geplande automatische besproeiing aan via de slimme Water Control bluetooth besproeiingscomputer. Dankzij de Soil Moisture Sensor wordt de besproeiing alleen uitgevoerd als en wanneer dat nodig is, om zo overmatige besproeiing te voorkomen. 

De Water Control bluetooth (€69,99) en Soil Moisture Sensor (€49,99) zijn verkrijgbaar vanaf maart via tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops. De GARDENA Smart Sensor is verkrijgbaar voor € 69,99.

Beeldmateriaal

SILENO minimo: mini robotmaaier met maxi resultaat

De naam verraadt het al, de familie van robotmaaiers wordt uitgebreid met een kleine nieuwkomer. De SILENO minimo werkt via bluetooth en controleer je met de GARDENA smart app op je smartphoneDeze robotmaaier is ontwikkeld voor moeiteloos gazon-onderhoud en verkrijgbaar in 2 modellen voor gazons tot 250 of 500 m2. De compacte maaier is bovendien ook extreem stil én mag tijdens regenachtige dagen gewoon zijn werk blijven doen.

De SILENO Minimo is te verkrijgen voor €629,99 (250m2) en €729,99 (500m2)

Beeldmateriaal

/////

Over GARDENA
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 80 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/gardena

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be