Walkie Talkie, uw huis-, tuin- en keukenspecialist

WT_Coverimage-LINKEDIN 1.jpg

Het Gentse pr- en communicatiebureau eindigt 2020 in schoonheid en trapt het nieuwe jaar af aan een duchtig tempo. Walkie Talkie breidt haar huis-, tuin- en keukenportfolio uit met het immoproject "Hoost" in Knokke-Heist, de nummer 1 in tuingereedschap Gardena en de zuivelspecialist FrieslandCampina.

Het pr-traject voor Hoost, de gestapelde stad in Knokke-Heist, bestaat uit elkaar versterkende storylines gericht op nieuws- en lifestylemedia in combinatie met designrubrieken en gespecialiseerde media. End goal? Hoost in de markt zetten als nieuwe woonvorm en exceptioneel tweede verblijf.

Voor Gardena ligt er een geïntegreerde pr-aanpak waarin het merk wordt gepositioneerd als expert in gardening. Aan de hand van een ambassadeursfamilie bestaande uit journalisten en influencers zal Gardena groene vingers inspireren met de tuintrends en -tools.

Walkie Talkie heeft ook heel wat in de melk te brokken bij FrieslandCampina. Naast pr-trajecten voor alle submerken, waaronder Campina, Joyvalle en Valess, vormt ook het thought leadership parcours een boeiende uitdaging voor de corporate-communicatiecel.

Zwitsers zakmes
Het agency is spreekwoordelijk van alle markten thuis. Vastgoed en food behoorden al tot het portfolio, en met gardening komt er alweer een nieuwe expertise bij. Het team ontpopt zich de laatste jaren tot een scherp Zwitsers zakmes. Walkie Talkie heroriënteert zich intern ook in expertteams. Public relations verzorgen voor een tech merk vraagt namelijk een andere aanpak dan die voor food of cultuurmerken. 

“2021 kan al tellen en we zijn nog geen maand ver”, lacht managing partner Valérie Bourgeois. “Ons portfolio krijgt er prachtige en boeiende merken bij en dat stemt ons zeer optimistisch. Door onze diverse expertises (design, immo, cultuur, food, kids, fashion, tech, immo,…) zijn we in staat om een specialistenteam samen te stellen voor elke klant. Daardoor hebben we een ruim vizier voor pr-kansen.”

Naast deze gewonnen pitches meldt het Gentse bureau dat ze het vertrouwen kreeg van Storytel. Deze autoriteit in audioboeken rekent op Walkie Talkie voor een gefundeerd pr-plan en krachtige influencer-aanpak. Deze aanwinsten samen met het hernieuwd vertrouwen van bestaande klanten maakt dat Walkie Talkie de wind in de zeilen heeft voor 2021.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be