Walkie Talkie lanceert interne communicatietak ECHO

Walkie Talkie stelt met trots ECHO voor, een initiatief dat bedrijven, merken en organisaties ondersteunt bij hun interne communicatie. Deze nieuwe entiteit versterkt merken van binnenuit door hun interne cultuur in de verf te zetten en hun ambassadeursnetwerk te activeren.

Intern netwerk

De voorbije zes jaar bouwde Walkie Talkie een sterke positie uit in het Belgische pr-landschap. Merken - in de ruime zin van het woord - kunnen bij het bedrijf terecht voor de offline en online promotie van hun verhaal.

“We zagen de afgelopen jaren een stijgende vraag bij bestaande klanten naar interne communicatie", zegt Marie Lemaître, Managing Partner van ECHO en Walkie Talkie. "Vroeger werd er vaak pas intern gecommuniceerd bij grote veranderingen. Vandaag zijn onze klanten elke dag bezig met hun identiteit, bedrijfscultuur en of hun medewerkers dat al dan niet naar buiten communiceren. De GDPR, de toenemende snelheid en hoeveelheid aan communicatiekanalen zijn bijkomende redenen om het netwerk van geëngageerde medewerkers in te zetten.”

 

Walkie Talkie focust zich vandaag op het externe communicatieproces: van pr en copywriting tot seeding campagnes en online activatie. Alles om het verhaal bij de juiste doelgroep of mediakanalen te brengen.

“We gebruiken onze achtergrond in influencer marketing en pr door onder meer interne ambassadeurs in kaart te brengen en te activeren. Bedrijven onderschatten vaak de waarde van hun gigantisch intern netwerk en dat de beste ambassadeur voor hun merk simpelweg een gelukkige medewerker is”, zegt Andrew Vassallo, Managing Partner van ECHO en Walkie Talkie.

 

ECHO opereert vanuit Gent en komt onder de leiding van Fie Maes (ex-Quadrant communications).

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium