WALKIE TALKIE BREIDT UIT

f_khuj8gll0.jpeg

 

Nieuw volk

Walkie Talkie verwelkomt twee nieuwe krachtpatsers. Johannes Huysmans (ex-Ketchum) vervoegt het team met corporate en lifestyle expertise en Rani Huttener versterkt het team na een geslaagd stageparcours bij het pr en communicatiebureau. De aanwervingen passen in de full-service strategie van Walkie Talkie alsook in de grote vraag naar pr-ondersteuning de afgelopen maanden.

“Samen met het team en onze klanten zijn we uitgedaagd om ons enerzijds aan te passen aan een nieuwe realiteit en creatieve oplossingen te zoeken voor events en productlanceringen. Anderzijds hebben we ons servicepakket uitgebreid naar corporate en crisiscommunicatie. Om meer kracht te kunnen bijzetten vervoegen deze twee nieuwe troopers ons team”, zegt Valérie Bourgeois, managing partner Walkie Talkie.


Nieuwe services

Met klanten waaronder GROHE en Deliveroo bedient het pr-agentschap een divers portfolio in al even diverse sectoren: food, sports, entertainment, tech, automotive, kids, fashion, design, etc. Dat vraagt dan weer om een divers en meertalig team om de klanten optimaal te servicen.

Naast een gespecialiseerd lifestyleteam definieerde het bureau daarom een corporate communicatiecel. De cel vormt een extra laag op het huidige expertise. Naast pr-strategie en influencer marketing, biedt het agency ook strategisch advies en ondersteuning voor corporate branding.

“De nieuwe cel is een logisch gevolg van de inhouse expertise. De cel wordt dan ook mede aangestuurd door onze collega Sara De Bruyne, ze zal haar 10 jaar ervaring inzetten om de corporate communicatiecel te ondersteunen”, gaat Valérie verder. 
 


Nieuw jaar

Het bureau heeft een stabiel jaar beleefd met vernieuwd vertrouwen van de bestaande klanten. En de plannen voor 2021 en verder liggen klaar: de 15-koppige equipe gaat een druk en uitdagend nieuw jaar tegemoet.
 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be