Wafelbak 2.0 met de Breville Waffle Maker

Dinsdag 10 oktober 2017 — De Breville Waffle Maker is een ideaal cadeau voor al wie houdt van wafels in al zijn smaken, maar niet van opkuisen. Of je nu zin hebt in een hartige falafel waffle of een wafel gemaakt met donkere chocolade: de Breville Waffle Maker doet het allemaal, met sprekend gemak!

Gebruiksgemak voorop

De temperaturen zakken en het miezert buiten. Krijg je al zin in een gezellige good old wafelbak met familie of vrienden, maar kijk je op tegen de kliederboel en grote opkuis? Dan is de Breville Waffle Maker hét toestel voor jou! Hij warmt 20% sneller op dan zijn concurrenten en dankzij de extra gladde DuraCeramic anti-aanbaklaag glijden verse wafels uit het apparaat zoals nooit tevoren. Geen gedoe meer met kapotte wafels of restjes die blijven kleven en brandvlekken veroorzaken. De DuraCeramic laag is vier keer harder dan andere anti-aanbaklagen en gaat dus een eeuwigheid mee. Bovendien klik je de bakplaten met een vingerknip uit het toestel en mogen ze zo de vaatwas in! Het toestel is ook eenvoudig rechtop weg te bergen. 

Laat je creativiteit de vrije loop

Naast de traditionele wafels die we allemaal kennen kan je met de Breville Waffle Maker je gasten ook verrassen met allerlei creatieve uitspattingen. Ooit al een gezonde chia multigranenwafel geprobeerd? Of wat dacht je van een hartige aardappelwafel of falafelwafel? Een topper voor wie het liever zoet heeft zijn de donkere chocoladewafels met vanille-ijs en verse aardbeien. Nog meer leuke recepten vind je terug in het bijgeleverde receptenboekje.  

Verkrijgbaar in de betere speciaalzaak aan een richtprijs van € 69.