Waarom moeilijk doen wanneer het ook gemakkelijk kan met St Môret?

Waarom moeilijk doen wanneer het ook gemakkelijk kan met St Môret?

Een grasveld, een mooi deken, vers brood, enkele stukjes fruit en groenten van de markt… Picknicken, het is een klein geluk waar je best van profiteert zodra de zon zich laat zien. In het regenachtige België zijn die momenten schaars, daarom houden we er des te meer van als we het extra gemakkelijk kunnen maken.

Dat kan nu met St Môret! Een heerlijke verse kaas die het plezier aanbiedt van een verse kaas die je op de markt zou kopen. Gemaakt van melk, room en een snufje zout... En niets anders! Kortom: St Môret staat synoniem voor het eenvoudige plezier van de versheid van de markt.

Heb je zin om verschillende pleziertjes af te wisselen? Dan hebben we goed nieuws! St Môret komt met een nieuwe selectie verse en luchtige kazen: St Môret Mousse. 

St Môret Mousse, het plezier van de primeursmaak van St Moret vertaald in een luchtige en lichte textuur met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, zonder kunstmatig toegevoegde smaken of conserveermiddelen! Ideaal voor de zomer! De smeuïge en lichte textuur smeer je simpelweg op een stuk vers brood, een toast of waarom niet, een komkommerschijfje. Geen zin in brood? Dip dan je grissini, een lekkere wortel of komkommer in het potje en smullen maar! Mmmh!


De St Môret Mousse is vanaf vandaag verkrijgbaar in de smaken natuur, bieslook en light – smaakt lekker naturel én je kan ervan eten zonder schuldgevoel.
Maar er is nog meer! St Môret verrast ons op elk moment van de dag! Zin in een moment van rust en lekker eten in je drukke dag?
 

  • Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag  en niet alleen op vlak van gezondheid! Start de dag daarom goed en versier een toastje met een portie St Môret Mousse ‘light’ en voeg er een stukje aardbei en een blaadje munt aan toe. Zo wordt het ontbijt een feest! Lekker en gezond.
     
  • Een snelle lunch die bovendien nog origineel is? St Môret Mousse Bieslook maakt het waar! Strijk een portie op een boterham en leg er een sneetje zalm bovenop! Werk af met enkele kerstomaatjes. Heerlijk genieten doen jij en je collega's nu samen met St Môret Mousse! 
     
  • Na een drukke dag op het werk kom je thuis terwijl de zon nog schijnt! Hét moment om die lekkere fles rosé te ontkurken en de St Môret Mousse boven te halen. Garneer enkele schijfjes komkommer met St Môret Mousse en werk af met enkele garnaaltjes. Aperitieven was nog nooit zo gemakkelijk. Santé! 
     
  • We mogen natuurlijk ook het basisgamma van St Môret niet vergeten! Het volgende scenario kennen we allemaal… Je nodigt enkele vrienden uit voor een etentje maar plots heb je niet zoveel zin meer om uren achter het fornuis te staan. Helemaal niet erg! Neem wat bladerdeeg, St Môret au Goût Primeur en wat rozemarijn. Voeg er wat blokjes rode en gele paprika aan toe en verwarm enkele minuten in de oven. In een mum van tijd heb je een origineel, lekker en makkelijk voorgerecht bereid!


Meer inspiratie vind je op:  www.ilovecheese.be

Smakelijk!

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium