WAAN JE OP VAKANTIE IN EIGEN HUIS MET BOHO CHIC

WAAN JE OP VAKANTIE IN EIGEN HUIS MET BOHO CHIC

Marie-Marie tipt een bohemian slaapkamer

Ben je een vrije geest, een dromer of een levensgenieter? Dan is de boho stijl echt iets voor jou! Hou de basis simpel met de limited edition Boho collectie van Marie-Marie en voeg warme kleuren en oriëntaalse accenten toe voor een vleugje Ibiza in jouw slaapkamer.

Een bohemian slaapkamer samenstellen met zelfgemaakte elementen, dat is het nieuwe boho chic. Enerzijds is er de kleurrijke boho met veel prints en kleuren. Anderzijds is er de boho stijl met vooral natuurlijke tinten en veel wit voor een serene sfeer.

In de slaapkamer staan licht en rust centraal en creëer je met wit en naturel tinten, aangevuld met zwarte accenten. Marie-Marie’s Boho-collectie speelt hier mooi op in en heeft 3 verschillende afwerkingen met Oosterse of Marokkaanse toets. Het bedlinnen is een ecologisch kwaliteit dat niet geverfd is en waarbij de productie erg weinig water vergt.

Wil je ook die exotische, natuurlijke bohemian vibe in je slaapkamer? Zoek niet langer! Marie-Marie deelt enkele interieurtips om het ontspannen “Ibiza-gevoel” bij je thuis te creëeren.

 • Een lichte basis

  Geef je boho slaapkamer altijd een lichte en rustige basis. Het bed is natuurlijk hét focus punt van de hele bohemian slaapkamer. Kies voor een wit bedlinnen met fijne detaillering zoals de Boho Twill of Sun.

 •  

  Bohemian heeft geen regels

  Combineer invloeden uit verschillende landen en culturen. Je kan eindeloos experimenteren met kleur, prints en decoratie om zo een zomerse en natuurlijke stijl in je slaapkamer te integreren

 •  

   

  Een explosie aan kleur

  Durf verschillende patronen, kleuren en prints te combineren. Bij een boho inrichting hoeft het allemaal niet perfect te zijn. Okergeel is een kleur die het altijd goed doet bij een bohemian interieur zoals de Butterscotch van de Vintage Cotton collectie.

 •  

   

   

  Natuurlijke materialen

  Ga op zoek naar meubilair van houtbamboe of rotan. Maak het warm en avontuurlijk en creëer zo je eigen persoonlijke boho slaapkamer.

 •  

   

   

   

  Werk af met groen

  Een bohemian slaapkamer kan niet zonder groene accenten. Creëer een natuurlijke en mooi ogende boho uitstraling door planten in de ruimte te plaatsen.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium