WAAN JE OP EEN TROPISCH EILAND MET DE NIEUWE CAPTAIN MORGAN TIKI

Captain Morgan brengt rum uit met zomerse smaken van mango en ananas

01_Diageo_Captain Morgan Tiki lifestyle.jpg

Captain Morgan introduceert een nieuwe rum met een tropische twist: Captain Morgan Tiki. De rum is geïnspireerd op de exotische eilanden in de Grote Oceaan met de smaken van sappige mango en rijpe ananas. De drank is vanaf midden april verkrijgbaar bij Carrefour, Delhaize, Colruyt  en de gespecialiseerde drankenhandelaar voor een adviesprijs van € 17,99.  Zo is het niet nodig om duizenden kilometers af te reizen en breng je deze tropische ervaring eenvoudig bij je thuis.

Nu de lente aanbreekt en de temperaturen weer gaan stijgen, zet je met Captain Morgan Tiki met weinig moeite een zomers drankje op tafel. Of je nu IRL of via URL (in real life of digitaal) met elkaar afspreekt: je hoeft geen volleerd bartender te zijn om een lekkere, fruitige cocktail te maken. Met slechts twee ingrediënten maak je indruk met een verrassend drankje. Alsof je een cocktail serveert zonder te hoeven schudden of roeren. Captain Morgan Tiki serveer je gewoon met limonade en ijs. Zo eenvoudig is dat!

Tiki smaak in een Tiki fles

Tiki’s zijn uit hout of steen gesneden beelden die oorspronkelijk gemaakt werden in Polynesië, een eilandengroep die zich bevindt in de Grote Oceaan. De heerlijke tropische smaken in deze nieuwe Captain Morgan’s variant zijn niet alleen kenmerkend voor dit gebied, ook is deze kunstvorm de bron van inspiratie voor het aangepaste ontwerp van de klassieke fles. Onderaan de fles kan je een figuur terugvinden dat geïnspireerd is op de Tiki’s.

Captain Morgan Tiki met limonade

Hoe maak je jouw favoriete zomerse cocktail? Vul een glas met ijsblokjes of crushed ice en voeg 25ml van de drank toe. Maak het vervolgens af met je favoriete limonade. Captain Morgan Tiki heeft een alcoholpercentage van 25%, en een Captain Morgan Tiki met limonade bevat 0.6 alcohol eenheden*.

*Een standaardeenheid bevat 10 gram (12,5 ml) pure alcohol. Dit komt overeen met 250 ml bier met 5% ABV, 100 ml wijn met 12% ABV of 30 ml sterke drank met 40% ABV.  

Over Captain Morgan Tiki:
Adviesprijs € 17,99
Captain Morgan Tiki is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers
Captain Morgan Tiki is verkrijgbaar vanaf midden april 2021

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be