Vlotjes terug naar het werk en de sportclub met DECATHLON!

Vlotjes terug naar het werk en de sportclub met DECATHLON!

Zaterdag 30 juni 2018 — Je hebt heerlijk genoten van de zalige luie zomer, maar verlangt toch opnieuw naar een frisse start. Heb je zin, maar helemaal geen tijd om terug wat te bewegen door je drukke schema? DECATHLON helpt je in beweging te blijven! Sla twee vliegen in één klap en fiets fluitend naar je naar het werk terwijl je files vermijdt. Of waarom baan je geen weg doorheen de hoekjes van de stad met een step? Dankzij de nieuwe sportaccessoires kijk je reikhalzend uit naar de voetbaltraining of aerobics-les!
 

VOETBAL MET DE VRIENDEN

Voetbal, basketbal of volleybal, Kipsta voorziet een gepaste tas voor elke sport. Neem al je paaltjes, kegels en bakenstokken in de rugzak voor trainingsaccessoires en speel je favoriete sport gewoon overal! Met de handige trolly vervoer je je sportuitrusting in no time naar de kleedkamers. De liefhebbers van een compacte, praktische rugzak kiezen voor het rode model met tal van handige vakken, waarvan zelfs één voor je schoenen.

Rugzak Kipsta: €6,00
Tas Kipsta op wieltjes: €60,00
Rugzak teamsport accessoires: €10,00


ALLES LOOPT OP WIELTJES

Ben je de dagelijkse luie autorit beu? Gun jezelf een nieuwe uitdaging en ga met de Oxelo stadsstep naar je job! Zo oefen je je evenwicht terwijl de step met twee veringen de schokken van de weg opvangt. Heb je liever wat meer wieltjes? Deze witte rolschaatsen met artistieke retrolook nemen je niet alleen terug mee naar je kindertijd en brengen je letterlijk overal naartoe. Veiligheid primeert met de Oxelo helm, die de bescherming van een kuiphelm biedt, met een moderne look en feel.

Stadsstep Oxelo in munt: €99,00
Helm Oxelo aubergine: €22,00
Rolschaatsen Oxelo wit: €45,00


FITNESS FIRST

Heb je een zittende job? Met een sessie spierversterking en stretching voelen die stijve spieren weer soepel als nooit tevoren! De zachte katoenen handdoek van Domyos absorbeert je zweet van het harde werk tijdens het fitnessen. Berg nadien je schoenen op in deze lichte, opvouwbare tas, waardoor je andere fitnesspullen netjes blijven.

Domyos katoenen handdoek: €5,00
Domyos opvouwbare schoenzak: €2,50
 

FANTASTISCHE FIETSACCESSOIRES

Met de B'twin Elops fiets zweef je als het ware door de stad. De comfortabele fiets is uitgerust met lekbestendige banden en verkrijgbaar in verschillende kleuren als bordeauxrood, marineblauw en munt. Dankzij de multifunctionele B'twin trolly neem je meteen je tas van de fiets af en naar het werk mee. De multifunctionele Newfeel Backenger, waar zelfs je 15" laptop in past, draag je ofwel als schoudertas of als rugzak.

B'twin stadsfiets Elops 520: €250,00
Newfeel laptoptas backenger: €19,99
B'Twin trolly: €40,00
B'Twin fietstas burgundy: €26,00


DE LEKKERSTE LUNCH!

Je hebt je 's avonds uitgesloofd in de keuken en maakt de volgende dag graag je collega's jaloers? Je lunch meenemen naar het werk was nog nooit zo praktisch met de Quechua lunchbox. Het schroefdeksel voorkomt lekgevaar. De lichte aluminium Quechua drinkfles, beschikbaar in verschillende formaten tot en met 1,5 liter, klik je makkelijk aan je tas. Mag het voor jou dat ietsje meer zijn? De Lifestraw drinkfles filtert alle bacteriën uit zowel oppervlakte- als kraantjeswater en kan ook vastgeklikt worden aan je rugzak.

Quechua aluminium drinfkles: €6,00
Quechua lunchbox: €3,00
Lifestraw drinkfles: €40,00