Vier Valentijn met je lief in Disneyland® Paris!

Vier Valentijn met je lief in Disneyland® Paris!

Een vleugje magie toevoegen aan jouw Valentijntje? Dan is Disneyland Paris gegarandeerd dé ideale romantische getaway voor een onvergetelijk weekend met je lief. Speciaal voor Valentijn somden we enkele must-do dingen én gezellige plekjes op om te (her)ontdekken met je wederhelft!

Een romantische wandeling op Place de Rémy 

Neem je soulmate mee voor een wandeling op Place de Rémy en trakteer hem of haar op een magisch zicht over Parijs zoals in de populaire Pixar-animatiefilm Ratatouille. Maak de avond extra memorabel door aan boord te stappen van Ratatouille: The Adventure, die je op een spannende achtervolging in de keuken van 'Chez Gusteau' brengt. Om af te sluiten kun je culinaire genieten van een échte traditionele ratatouille in restaurant Bistrot Chez Rémy.

Lovey dovey muziek

Nog geen eigen liefdesliedje? Ontdek jullie themesong in Disneyland Paris! Er zijn verschillende keuzes: geniet bijvoorbeeld van een romantische cruise op de deuntjes van het iconische nummer  “it’s a small world”What's not to love?

Voor een vleugje rock-n-roll, op naar Walt Disney Studios Park voor de Rock ‘n’ Roller Coaster met Aerosmith! Een wilde rit die snelheden haalt van 100 km/u in minder dan 3 seconden! Zoals het liedje gaat: « Love in a roller coaster » !

Victoriaans Valentijntje
Neem plaats in één van de Main Street Vehicles in het Disneyland Park en geniet van de omringende architectuur -een instant trip naar het hart van het Victoriaans tijdperk in Main Street U.S.A.! 

Beleef daarna een gezellige tête à tête bij Walt’s - An American Restaurant, een eerbetoon  aan Walt Disney en waar je kan smullen van moderne, verfijnde Amerikaanse gerechten met een Europese toets.

Sluit je dag af in het Disneyland Hotel, een majestueus Victoriaans geïnspireerd hotel vlak bij het Disneyland Park. Zet de romantische toon voort en ontspan daar nog even in de Celestia Spa. 

Een bezoek aan Wonderland

Wil je je geliefde een adembenemend uitzicht op Fantasyland laten zien? Baan je dan een weg door de paadjes van Alice’s Curious Labyrinth! Tijdens deze excursie kom je oog in oog te staan met magische wezens en andere mysterieuze bezienswaardigheden. 

 Maak daarna een ritje in één van de Mad Hatter’s Tea Cups. Getest en goedgekeurd als romantische activiteit door Donald en Daisy!

Eindig jullie dag in stijl ...
Wat is er beter dan jullie romantische trip af te sluiten met spetterend vuurwerk? Verklaar je liefde voor elkaar tijdens de spectaculaire Disney Illuminations avondshow, met "Can You Feel the Love Tonight" (geïnspireerd door de Leeuwenkoning!). Hét perfecte moment om DE vraag te stellen aan de liefde van je leven... 

... en maak je sprookje compleet!

Zeg "I DO!" in Disneyland Paris en beleef jouw onvergetelijk moment op een onvergetelijke plek! Breng je droomhuwelijk tot leven met Disney’s Fairy Tale Weddings
 

De liefde van je leven nog niet ontmoet?

Je hoeft niet verliefd te zijn om een leuke dag te beleven in Disneyland Paris op Valentijnsdag! De Disney Prinsessen ontmoeten je met alle plezier en zorgen ervoor dat je je geen moment eenzaam voelt in het Princess Pavilion in Fantasyland. Een schouder nodig om op te steunen? Mickey en zijn vrienden zijn er altijd voor je! Wie weet ontmoet je de liefde van je leven in de rij voor een attractie, tijdens de treinreis naar Disneyland Paris of gewoon terwijl je geniet van een korte koffiepauze!
 

Eén ding is zeker, er zijn veel mogelijkheden om te genieten van een romantische dag in Disneyland Paris!
 

Voor meer informatie, nog extra vragen, aarzel zeker niet ons te contacteren! 
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be

OVER DISNEYLAND® PARIS

Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13.4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken(Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een 27-holes golfbaan van het allerbeste niveau aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium