Vier Nationale Pyjamadag met Eskimo

33-eskimo-ss21-lifestyle.jpg

Op vrijdag 12 maart vieren we Nationale Pyjamadag. De perfecte gelegenheid om onze nieuwe klant voor te stellen, niemand minder dan familiebedrijf én Belgische trots: Eskimo! 

Een gedeelde thuisbasis in Gent

Met 115 jaar ervaring mag het familiebedrijf, met ondertussen de 4de generatie aan het roer, zich dé marktleider van nachtmode in België noemen. Eskimo is heel trots op elke stap die het heeft gezet om te worden wat het vandaag de dag is: Belgisch, eigentijds en kwalitatief. 

Al sinds 1906 biedt Eskimo betaalbare nachtkleding, homewear en ondergoed voor het hele gezin aan. Nog kenmerkend aan de collecties is het uitstekende draagcomfort, echt gemaakt om je er niet alleen goed uit te laten zien maar je er vooral goed in te voelen.

Wat kan je de komende maanden van onze samenwerking verwachten?

- updates nieuwe collecties & productnieuws -
- een blik achter de schermen n.a.v. de 115ste verjaardag -
- interviews met het team achter Eskimo -
- mogelijkheid tot productuitleen voor shoots of media-uitingen -
...

Vier Nationale Pyjamadag met Eskimo!

Vandaag viert Eskimo de Nationale Pyjamadag, een initiatief van Bednet. Het is dus nog niet te laat om opnieuw jouw (Eskimo) pyjama aan te doen!

Bednet organiseert afstandsonderwijs voor kinderen en jongeren met gezondheidsproblemen die niet naar school kunnen of mogen. Zo blijven ze in contact met hun leerkrachten en klasgenoten. 

Eskimo steunt dit jaar opnieuw de Nationale Pyjamadag die zich deze editie richt op blijven dromen. Bednet moedigt zoveel mogelijk kinderen (en waarom ook niet volwassenen!) aan om niet enkel verkleed in hun pyjama, maar ook in hun droomberoep naar school of naar het werk te gaan. Zo steek je alle langdurige en chronisch zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem en kunnen zij net als alle kinderen dromen over hun toekomst.

Meer info hier.

Eskimo stelt lente-zomer 2021 voor, een collectie voor heel het gezin!

De terugkeer van de zon en de fluitende vogeltjes boosten onze energie, maar wat is er nu beter dan een goede nachtrust om je batterijen opnieuw op te laden? Eskimo to the rescue! Met trots stelt Eskimo de nieuw zomercollectie voor: een comfortabele en kleurrijke lijn waar de hele familie happy van wordt. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid om comfortabel te slapen. Eskimo heeft dus alles in huis voor een heerlijke nachtrust!

Of je nu houdt van felle kleuren, leuke motiefjes of rustige tinten, je vindt gegarandeerd iets terug in de collectie die jou goed laat voelen!

Zin om te twinnen met je mini-me? Ook dat kan! De lente-zomercollectie bevat namelijk heel wat stuks voor jong en oud die perfect te combineren zijn.

 

Download via deze link de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/eskimo

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be