Vier de liefde met duizenden Storytel luisterverhalen

Vier de liefde met duizenden Storytel luisterverhalen

Verlies je jezelf het allerliefst in verhalen over liefde in al haar vormen? Dan is luisterboekenplatform Storytel je perfecte date op Valentijn. Van vurige en romantische luisterboeken tot verhalen over seks of relaties; Storytel belooft je een onvergetelijk moment!

"Voor je 't weet, heb je een date"

Ben je single-and not ready to mingle – op 14 februari speelt Storytel voor datingbureau en matcht jou met het perfecte luisterboek waar alle liefdesrelaties uniek zijn. Zin in een date met Mr. Grey of Anthony Bridgerton? Van romantische tot pikante, erotische luisterboeken, Storytel is de perfecte luisterdate voor Valentijn. 

Laat je inspireren door Storytel's luistertips ❤️

V.l.n.r. Noem me bij jouw naam van André Aciman, Bridgerton: De ongetrouwde hertog van Julia Quinn, Vijftig Tinten Grijs van E.L. James

Story image

"Self love darling"

Valentijn is ook het moment voor meer self love! Naast romantische verhalen heeft Storytel een uitgebreid aanbod aan verhalen over persoonlijke ontwikkeling en jezelf graag zien. Van mindfulness boeken tot de single-survival kit. Alles om de belangrijkste persoon in je leven in de bloemetjes te zetten: jij.

Laat je inspireren door Storytel's luistertips ❤️

V.l.n.r. Een jaar single van Petra Kruijt, Geniet van de Kleine Dingen van Suzan Van der Goes, Ikigai van Fransesc Miralles en Hector Garcia

Story image

"Zeg het met Storytel”

Inspiratie nodig om je oneindige liefde te verklaren? Zeg het dan met een passend luisterverhaal! Storytel verzamelt de mooiste liefdesverhalen om je liefde te belichten op een originele manier. Kruip dicht bij elkaar onder een deken, druk op play en droom samen weg bij jullie favoriete luisterverhaal. Romantiek verzekerd!

Laat je inspireren door Storytel's luistertips ❤️​

V.l.n.r. All You Need Is Love van Hanneke Mijnster, De Zeven Zussen van Lucinda Riley, Eerste Liefde van David Nicholls

Over Storytel Vlaanderen

Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 300.000 luisterboeken voor een vast bedrag per maand. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium