Vertrek je op vakantie? Neem de nieuwste SmartGames mee!

Vertrek je op vakantie? Neem de nieuwste SmartGames mee!

Met SmartGames ontdek je een geweldige manier om jouw manier van denken te ontwikkelen terwijl je aan het leren bent. Puzzels en uitdagingen om op te lossen, niets beters om urenlang plezier te hebben, onderweg naar jouw vakantiebestemming!

De Belgische fabrikant SmartGames biedt leuke puzzels aan die beschikbaar zijn vanaf 3 jaar. Spelen met SmartGames is leren terwijl je plezier hebt! Door stimulerend vermaakte combineren met hersentraining, ontwikkelen deze spellen de cognitieve vaardigheden van het kind. Praktisch, leuk en compact, het kan zijn dat jouw kind niet meer zonder kan! 

Brain Train

Een trein die zowel speelgoed als een puzzel is? Dat is de Brain Train! In dit spel moeten kinderen goed nadenken om de vormen in de wagens in de juiste volgorde te plaatsen. Ziezo, het is tijd om je koffers in te pakken en op reis te vertrekken! Maar wees voorzichtig, alle wagons moeten goed aangesloten zijn voordat de trein het station kan verlaten!

Vanaf 3 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: 27,99€

Atlantis Escape

 

Er is een grote overstroming op weg naar de mythische stad Atlantis, probeer dus zo snel mogelijk te vluchten! Baan je een weg naar de boot die je in veiligheid brengt. Atlantis is een compact puzzelspel met 60 3D-missies. Praktisch, je kunt het overal mee naartoe nemen!

Vanaf 8 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: 14,99€

Chicken Shuffle Jr

Ga naar het kippenhok om heerlijke eieren te rapen! Maar daarvoor is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kippen hun eieren goed uitbroeden.... en dat is niet gemakkelijk!

De kinderen zullen de 3D-kippen moeten schuiven zodat elke kip zijn ei goed kan leggen. Hier gaan we voor 48 leuke uitdagingen!

Vanaf 4 jaar
Aanbevolen verkoopprijs: 14,99€

 

Heb je vragen, verzoeken voor interviews of wil je producten testen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: 

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 09 60 38

OVER SMART NV

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen.  Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube. Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames is de wereldleider in leuke puzzelspellen die de hersenen trainen. Met SmartMax kunnen kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. En GeoSmart is een magnetisch bouwspel.

Voor meer info, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen op de sites van SmartGamesSmartMaxGeoSmart of Happy Cube.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium