Verrassend eenvoudige keuken- en badkamer renovaties met GROHE QuickFix

Verrassend eenvoudige keuken- en badkamer renovaties met GROHE QuickFix

  • Alles in één doos: GROHE QuickFix biedt consumenten een all-in-one pakket aan voor eenvoudige verbeteringen in keuken en badkamer. 
  • Kleine veranderingen, grote impact: GROHE ondersteunt de aanhoudende trend van woningverbetering in private huishoudens, waarbij de nadruk ligt op vervangingen en kleine opfrisbeurten. 

  • Een perfecte match voor elk interieur: GROHE Start biedt een breed scala aan modern en energiebesparend kraanwerk voor keuken en badkamer

Ons huis is en blijft de plaats bij uitstek om ons terug te trekken. Zeker wanneer de wereld soms op zijn kop staat, zoals in de afgelopen twee jaar. Na een lange tijd in je huis te hebben gespendeerd, is het dan ook niet vreemd dat mensen steeds meer belang hechten aan de herinrichten van hun huis om zo hun individuele feel-good plek te creëren. Maar betekent dat het afbreken van muren? Zeker niet. Renovaties kunnen heel eenvoudig en betaalbaar zijn dankzij kleine opfrisbeurten. Zelfs in ruimtes zoals badkamers en keukens waar je misschien niet meteen aan denkt. Met QuickFix beantwoordt GROHE, een toonaangevend wereldmerk voor complete badkameroplossingen en keukenkraanwerk, de trend van thuisrenovaties en biedt het de doe-het-zelvers een nieuwe oplossing aan om zonder veel moeite om zo een eenvoudige vernieuwing in zowel de keuken als de badkamer te realiseren. 
 

"Bij GROHE weten we dat een kleine verandering in een ruimte een grote impact kan hebben op de gemoedstoestand. Maar vooral in leefruimtes zoals de keuken of de badkamer hebben velen niet altijd het vertrouwen om die kleine veranderingen te doen. Mensen vrezen dat de vervangingen of kleine renovaties te moeilijk en te duur zullen zijn. Daarom hebben we GROHE QuickFix ontwikkeld", zegt Jonas Brennwald, Leader LIXL EMENA en Co-CEO Grohe AG. "Het idee achter QuickFix is om de vraag van de consument naar makkelijke, handige en betaalbare oplossingen van aankoop tot installatie en onderhoud te beantwoorden. Het is ons doel om de consumenten te ondersteunen in de zoektocht naar hun droomhuis en die werkelijkheid te laten worden." 

Verrassend eenvoudige keuken- en badkamer verandering - alles in één doos
Alle producten met een volledige QuickFix belofte worden geleverd met drie belangrijke voordelen voor een probleemloze installatie: QuickTools, QuickGuides en QuickVideos - een persoonlijk zorgeloos pakket dat ook nog eens verrassend eenvoudig is.

De QuickTool bijvoorbeeld combineert al het standaard gereedschap dat nodig is om een GROHE wastafelmengkraan te installeren of te onderhouden. Als het gaat om keukenkranen, biedt GROHE een zeer gemakkelijk bevestigingssysteem aan waarbij ook geen extra gereedschap nodig is. Met de QuickGuides heeft GROHE zich in de schoenen van de consument geplaatst en zo duidelijke en eenvoudige installatiehandleidingen ontwikkeld met korte instructies aangevuld met zelfbeschrijvende foto's. Degene die de voorkeur geeft voor eenvoudige how-to video's, vinden nuttige tips en stap-voor-stap begeleiding met QuickVideos via de QR-code op de productverpakking.  Met GROHE QuickFix krijgt de consument alles in één doos.

Laten we beginnen met GROHE Start
GROHE Start is de eerste productlijn die wordt geleverd met een volledige QuickFix belofte. Dankzij het modern design is het de juiste keuze voor liefhebbers van interieur om hun badkamer en keuken een opfrisbeurt te geven. Beginnend met de badkamer biedt GROHE Start een breed assortiment wastafelkranen aan in verschillende maten. Naast het modern design overtuigen de producten ook met hun grotere hoogte - voor meer comfort in de dagelijkse badkamer routine. In lijn met GROHE's duurzaamheidsstrategie, dragen de producten van GROHE Start ook bij aan de bescherming van het milieu. De geïntegreerde GROHE EcoJoy technologie vermindert bijvoorbeeld de waterstroom terwijl het water wordt verrijkt met lucht, waardoor een perfecte volumestroom wordt gegarandeerd terwijl water wordt bespaard. Ook zijn sommige varianten uitgerust met GROHE SilkMove ES - een intelligente combinatie van energiebesparing en moeiteloos waterregeling. Door de positie van de middelste hendel voor het gebruik van koud water, vermindert de wastafelkranen de verspilling van warm water, waardoor kostbaar water en energie wordt uitgespaard. 

Dit type kleine renovaties beperkt zich echter niet enkel tot badkamers. Voor een harmonieus design in een appartement of huis is GROHE Start ook verkrijgbaar als keukenlijn. Dankzij het slanke, moderne en eigentijds design brengen de kranen een frisse wind in de keuken en zijn dagelijkse taken aangenamer en eenvoudiger.

GROHE's full-service approach
GROHE QuickFix richt de schijnwerpers op consumenten die streven naar zachte renovaties of eenvoudige vernieuwingen. Ze bieden een full-service approach aan van inspiratie tot aankoop, installatie en onderhoud. Wanneer consumenten bijvoorbeeld een product kiezen uit de GROHE Start badkamer- en keukenproducten, kunnen ze in slechts een paar eenvoudige stappen zich registreren voor een garantieverlenging: door de QR-code te scannen die op de productverpakking gedrukt staat, wordt GROHE's standaard garantie van vijf jaar met één jaar extra verlengd voor een totaal van zes jaar zonder zorgen. 

De subbrand QuickFix staat daarbij volledig los van het GROHE professioneel gamma waarbij altijd en overal een professionele installateur wordt geadviseerd. Op deze manier komt GROHE, samen met haar belangrijke partners, tegemoet aan de verschillende behoeften van de verschillende soorten klanten. 

Leer meer over GROHE Quickfix in deze ''Wow of the Week'' op GROHE X of op het nieuwe portal GROHE.Quickfix.be: https://www.quickfix-grohe.com/nl-be/

OVER GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen heeft in totaal meer dan 6.500 werknemers in 150 landen, waarvan 2.600 in Duitsland. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van de sterke merkenportefeuille van de Japanse fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten: LIXIL. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk GROHE product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. 

Gerenommeerde producthighlights zoals GROHE Eurosmart of de GROHE thermostaatserie, maar ook baanbrekende innovaties zoals het GROHE Blue watersysteem onderstrepen de diepgaande expertise van het merk. GROHE richt zich op de behoeften van de klant en creëert zo intelligente, toekomstgerichte en duurzame productoplossingen die een relevante toegevoegde waarde bieden binnen elk gezin én bovendien het kwaliteitslabel "Made in Germany" dragen. R&D en design zijn stevig verankerd als een geïntegreerd proces in Duitsland. GROHE neemt daarnaast zijn bedrijfsverantwoordelijkheid uiterst serieus en richt zich op een grondstofbesparende waardeketen. Sinds april 2020 produceert het sanitairmerk wereldwijd CO2-neutraal. GROHE heeft zich bovendien het doel gesteld om tegen 2021 volledig kunststofvrije productverpakkingen te gebruiken.

Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 460 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​ www.grohe.be

Dowload hier de afbeeldingen in hoger resolutie: https://press.talkie.be/en/dir/grohe-quickfix

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium