VERRAS LA MAMA MET EEN EINDELOZE BOEKENPLANK

Storytels beste tips voor Moederdag

06-storytel-illustration.png

Moederdag staat voor de deur. Het ideale moment om la mama extra in de bloemetjes te zetten. We weten ondertussen allemaal dat moeders vaak druk bezig zijn en uitblinken in multitasking. Verras haar daarom dit jaar met pure me-time verwennerij en schenk haar het luistergenot van Storytel.

Pak dit jaar groots uit en schenk je moeder een Storytel-abonnement of Storytel-cadeaubon die toegang geeft tot de wondere wereld van duizenden luisterverhalen. Ontspannen voor het slapengaan: check! Deugddoende me-time in bad: check! Creativiteit tijdens het sporten: check! Dankzij het brede scala aan boektitels geniet moederlief van haar favoriete luisterboeken én dat wanneer zij wil.

- STORYTEL TIP -

Mag het net dat tikkeltje persoonlijker zijn voor je mama? Stel dan ter inspiratie een luisterboekenlijstje samen om haar extra te verrassen.

- Voor mama's die houden van Vlaams -

Ivo Victoria - Alles is OKÉ

Tegenwoordig slijt ze haar dagen in een flat, terwijl de spinnen in haar hoofd alles langzaam wegvreten wat haar dierbaar was. Uit alle macht probeert haar zoon de geschiedenis om te smeden tot een heroïsche tragikomedie, voordat die voorgoed verdwijnt.

Vlaamse auteur Ivo Victoria sprak zelf zijn luisterboek in. 

Evi Hanssen - Ergens onderweg

Vorig jaar leefde Evi wekenlang geïsoleerd van de wereld op een zeilboot op de Atlantische Oceaan. Die unieke ervaring was voor haar de aanzet om haar soms eigenwijze kijk op het leven op papier te zetten. 

Evi Hanssen sprak zelf dit luisterboek in, een op-en-top authentieke ervaring. 

Lize Spit - Ik ben er niet

Ik ben er niet van Lize Spit is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

Dit luisterboek is ingesproken door presentatrice Sieglinde Michiel.

- Voor romantische moeders - 

Lucinda Riley - De zeven zussen - Zon

Zon brengt je van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?

Zon verschijnt op Moederdag, 9 mei 2021. Dit luisterboek is ingesproken door
actrice en presentatrice Bieke Ilegems.

Jill Mansell - Stuur me een berichtje

Stuur me een berichtje is een hartverwarmende en romantische feelgoodroman over een vrouw die opnieuw moet beginnen.

Dit luisterboek is ingesproken door zangeres Esther van Hees. 

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/storytel

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be