Verras kersverse ouders met de think baby box van think tomato

02-thinktomato-thinkbaby.jpg

De lente wordt vaak gezien als een nieuw begin, een schone lei. Maar het is ook het seizoen waarin nieuw leven centraal staat en dat weet ook think tomato. Met de think baby box heb je het ideale kraamcadeau in handen. Laat je inspireren en kies voor een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt bij kersverse ouders!

Schenk meer dan een cadeau

Uitpakken met een origineel en handig kraamcadeau is dankzij think tomato kinderspel geworden. Met de think baby box van think tomato zullen kersverse mama's én papa's je eeuwig dankbaar zijn. Niet alleen toveren ze dankzij dit cadeau in een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel, je schenkt hen ook extra waardevolle tijd om te spenderen met hun kleine spruit. Een kraamcadeau op z'n best!

 - TIP - 
Op de website van think tomato vinden kersverse ouders een walhalla aan smaakvolle recepten die je eenvoudig kan bereiden met de tomatensaus van think tomato.

Think baby by Julie

Bij Julie, de bezielster van think tomato, ontstond het idee om haar tomatensaus te vermarkten dankzij de geboorte van haar oudste zoontje. Tijdens haar eigen kraamperiode merkte ze hoe handig het was om kant-en-klare tomatensaus in huis te hebben. Net hetgeen waarnaar je op zoek bent als jonge ouder. Met de think baby box wil Julie andere jonge ouders helpen om de drukke kraamperiode op een gezonde én lekkere manier te doorstaan.

Cadeau voor ouders én baby

De think baby box bestaat uit vier potjes huisgemaakte kant-en-klare tomatensaus van Belgische kerstomaten die tot in de puntjes afgekruid is. Daarmee tover je  gezonde gerechten op tafel met een heerlijk rijke smaak.

Ook de kleine spruit geniet mee van dit overheerlijke cadeau. In de box zit ook een uniek think tomato truitje voor de pasgeboren baby. Daarvoor koos Julie voor een standaardmaat van 3 jaar zodat de trui lekker lang gedragen kan worden. Je kan de trui én box bovendien laten personaliseren met de naam van de pasgeboren baby zodat je kraamcadeau een unieke touch krijgt. 

  De think baby boxen zijn verkrijgbaar vanaf € 49,50 euro. Kan je niet op kraambezoek  gaan? Geen nood! Deze box kan aan huis geleverd worden bij de jonge ouders. 
  Ontdek meer  op ww.thinktomato.be 

  Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/think-baby

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Contact

  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

  +32 9 391 60 63

  [email protected]

  walkie.talkie.be