Verover de skipiste met de AW16 collectie van WED'ZE !

Verover de skipiste met de AW16 collectie van WED'ZE !

Winter is coming! 
Voor sommigen klinkt dat als een ijzige dreiging, maar bij DECATHLON rijmt de winter met sneeuwpret en vakantie. Om optimaal te genieten van deze witte periode lanceert WED'ZEeen trendy wintercollectie : kleurrijk en stijlvol! 

De producten worden ontworpen en geproduceerd in Haute-Savoie, het kloppende hart van de wintersport. Het resultaat: kledingstukken waarin je je wintersport skills in alle veiligheid en warmte kan aanscherpen.

 

DOMINEER DE BESNEEUWDE BERGEN IN ALLE WARMTE...
De warme en waterdichte kledij van WED'ZE is de enige oplossing om tijdens het skiën niet te veranderen in een ijsblokje. Maar de kledij is vooral ook comfortabel, zodat je zelfs de moeilijkse manoeuvres met gemak kunt uitvoeren!

Warm, waterdicht en met een ademende stof. Dat is de Slide 200 (44,99€), een jas die alle ingrediënten bezit voor een aangename skitripMet zijn sportieve look helpt de jas elke skiër op weg naar de rode piste! 

Een snowboarder zal dan weer de jas Free 800 (179,99€) verkiezen. Een warm model met een waterafstotende stof om de winterse elementen te trotseren. Niets houd je nog tegen! 

WED'ZE heeft voor elk niveau wat wils! Occasionele skiërs kiezen best voor de jas  mixte Free 300 (49,99€). Deze jas is hét compromis van thermische bescherming: warm, waterdicht en zo licht als een veertje. Ideaal om volop te genieten van het skiën!

Ervaren skiërs en snowboarders laten hun oog vallen op de jas Slide 700, beschikbaar voor zowel mannen (99,99€) als vrouwen (139,99€). Een warme jas met ademende stof die beantwoordt aan al je verwachtingen.  Het stevige materiaal beschermt je tegen de ijzige wind. Zo beleef je de mooiste winterse dag! 

 

... EN IN ALLE VEILIGHEID! 
De wintervakantie is hét perfecte moment om je wintersport skills te verbeteren. Neem echter geen enkel risico en maak altijd gebruik van veilige en geschikte uitrusting. 

Voor een optimale bescherming creëerde WED'ZE de Freshwarm Kap, thermisch ondergoed voor mannen (16,99€) en voor vrouwen(15,89€)Blijf warm tot in de puntjes van je haar! 

Door WED'ZE hoef je geen aparte skibril en skihelm meer te gebruiken. Kies voor de Stream 550 S2 (99,99€), een helm met geïntegreerde bril die zowel je hoofd als je ogen goed zal beschermen. Het vizier  is bovendien uitgerust met een dubbele anti-UV lens die damp tegengaat. Zo verlies je het Noorden zeker niet uit het oog! 

Beginnende snowboarders zullen zich wenden tot de  All Mountain Boogey 300 Fast Lock. De laarzen zijn beschikbaar voor mannen (54,99€) en voor vrouwen (64,99€).Deze soepele en comfortabele schoen is perfect om hogere vlaktes mee te verkennen! 

 

ONTDEK DE SKIPISTE...
Wanneer we beginnen aan een sport boeken we graag zo snel mogelijk vooruitgang. Maar het is belangrijk om te luisteren naar je lichaam en om alles op je eigen tempo te doen. De ski's Boost 300 arcHtec (139,99€)beantwoorden aan al je noden. De eenvoudige maar krachtige ski's zijn ideaal voor skiërs van elk niveau zonder hen een gevoel van beperking te geven. Dé grootste innovatie van dit seizoen op de wintersportmarkt! 

... OF GLIJDT OVER HET WITTE POEDER! 
Snowboardliefhebbers zullen zeker niet teleurgesteld zijn met de snowboards van 
 WED'ZE. De All Mountain Serenity 300 (114,99€) helpt beginners snel vooruit dankzij zijn soepele torsie. De All Mountain Serenity 500 (189,99€) zorgt voor de nodige stabiliteit op de skipiste dankzij zijn klassieke camber en stevige grip. 

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Decathlon - Evelyne Ferange
evelyne.ferange@decathlon.com
0498  68 23 33

 

Contacteer ons
Maureen Richard
Maureen Richard
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium