Verken je wilde kant en duik als een van de eerste in deze beestelijke trend...

Palladium onthult de Reptile Metallic!

Om de herfst met stijl in te zetten presenteert Palladium zijn iconisch model, de beroemde Baggy Low, met een iriserend reptielmotief
As seen on the catwalk combineert de Reptile Metallic-collectie  vrouwelijkheid met een stoere look.

Van New York tot Parijs, je zag de trend op alle grote catwalks tijdens de fashion week van de herfst- en wintercollectie van 2016. Geweven reptielpatronen zijn zonder twijfel een van de trends om dit seizoen in de gaten te houden. Maar houd je dierlijke driften onder controle want de kans is groot dat je je ermee van kop tot teen aankleedt!

Om de print nog extra te benadrukken vind je ze in verschillende gekleurde tinten: roze, blauw en verguld. Perfect om de winter met wat kleur in te zetten. Met Palladium onderscheid je je op elke gelegenheid, zelfs al is het maar om op uw bureau uw mails te beantwoorden of notities te nemen in het auditorium.

Een wilde look, een strakke vertoning 

Je vindt de Baggy Lea Low in reptielenhuid in 4 verschillende metallic tinten. De zool is iets lichter dan bij de classic Pampa, wat voor een geraffineerde look zorgt, zonder het cachet van de gekende stoere boot te verloochenen. 

 

OVER PALLADIUM

L’ORIGINALE DEPUIS 1947 – Het Franse utility merk Palladium lanceert in 1947 zijn eerste schoen: de Pampa Boot. Al snel wordt de onverwoestbare rubber en canvas boot deel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen. De Pampa zou uitgroeien tot een icoon van functionaliteit, comfort en duurzaamheid, met een onuitwisbare fashion identiteit sinds de jaren ’90, toen de grunge en rave scenes de klassieker herontdekten. Palladium is uitgegroeid tot een internationale heritage brand met een uitgebreid, altijd actueel aanbod boots en hybrid shoes, speciaal ontwikkeld voor urban terrein.

www.palladiumboots.com

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium