Verandering van het seizoen en dus van garderobe? Bonjour Maurice schiet te hulp!

Verandering van het seizoen en dus van garderobe? Bonjour Maurice schiet te hulp!

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe, toch? Een verandering die vaak duur en tijdrovend is! De oplossing? De Box van Bonjour Maurice die een minimalistische seizoensgarderobe aanbiedt van 7 kledingstukken waarmee je je kind een heel seizoen, en langer, kunt kleden!

Dé Box : een omkeerbare en minimalistische garderobe

Met zijn gloednieuwe box-concept nodigt Bonjour Maurice je uit om 7 stuks uit de collectie (4 boven- en 3 onderstuks) te selecteren, om maar liefst 48 outfits samen te stellen. Ze passen het principe van “minder, maar beter kopen” strikt toe en laten onze kinderen vrij om hun outfit uit te kiezen, naar hun wensen.

 • minder wasgoed (lang leve omkeerbare kledingstukken!)
 • meer tijd en ruimte
 • beperkte keuzemogelijkheden om onze kinderen te helpen in het zelfstandig leren zijn.
 • met de box, is slow fashion 6 keer minder duur dan fast fashion. De kledingstukken van Bonjour Maurice hebben een gebruikskost van €0,50(in tegenstelling tot €3,- voor fast fashion).

De box heeft een vaste prijs van €219,- ongeacht de maat en de gekozen kledingstukken. Dit betekent tot 55% besparing in vergelijking met de verkoopprijs. Het democratiseren van ethische mode is dé uitdaging van Bonjour Maurice.

Doe zelf de test, en stel jouw ideale box samen via: https://bonjourmaurice.be/module/box/boxes


Wie is Bonjour Maurice?

Maurice: de vriend van moeder natuur
De kledij heeft de perfecte uitstraling om uw kinderen te begeleiden bij de leukste activiteiten, maar dat is nog niet alles! Deze collectie respecteert ook een gestroomlijnde productieketen om de schadelijke gevolgen voor het milieu en de maatschappij tot een minimum te beperken.

Omkeerbaar voor meer efficiëntie
Omdat een omkeerbaar kledingstuk altijd beter is dan een enkel kledingstuk, zijn alle stukken in de collectie zo ontworpen dat je ze binnenstebuiten kan dragen. Dit stelt kinderen in staat om hun emoties vrij te uiten en stelt ouders in staat om de garderobe van de kleintjes te stroomlijnen.
 

Voor bijkomende informatie, beelden of interviews, aarzel niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie
Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 09 60 38

Over Bonjour Maurice
Bonjour Maurice is een Belgisch kledingmerk dat de kindergarderobe opnieuw uitvindt door ethische en omkeerbare kledingstukken aan te bieden, voor overal en altijd. Bonjour Maurice werd opgericht in 2017, het jaar waarin Géraldine en Céline hun intuïtie volgden en de uitdaging aan gingen om de eerste volledig ethische en omkeerbare kledinglijn te lanceren.  In de zomer van 2017 opende Bonjour Maurice de deuren van zijn eerste winkel in het hart van Ukkel. In augustus 2019 verhuist Bonjour Maurice naar Elsene, de perfecte locatie om het gedurfde universum van het merk te ontdekken. De volledige collectie is ook beschikbaar op de e-shop.

  Contacteer ons
  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Walkie Talkie
  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium