Skip to Content
Van propere functionaliteit tot uiterst gebruiksgemak: GROHE’s douchetoiletten, bidets en Rapid SLX

Van propere functionaliteit tot uiterst gebruiksgemak: GROHE’s douchetoiletten, bidets en Rapid SLX

 

>> GROHE breidt zijn douchetoilet-portfolio uit met aantrekkelijke oplossingen voor elke vraag
>> Sensia Arena: van individuele instellingen tot innovatieve antibacteriële eigenschappen, GROHE’s Sensia Arena douchetoilet biedt je het grootst mogelijke comfort en hygiëne
>> Manuele bidet: reinigen met water, zonder stroomaansluiting
>> Rapid SLX: slimme verborgen installatie biedt alle mogelijkheden van morgen

 

Afgelopen decennia transformeerde de badkamer van een puur functionele ruimte naar een comfortabele leefruimte. Onze toileteisen worden steeds hoger en dat speelt een doorslaggevende rol in de dagelijkse routine van hygiëne. Met het volledig geïntegreerde GROHE Sensia Arena douchetoilet is het mogelijk om bij het gebruik van het toilet een aangename en verzorgende reiniging met water uit te voeren. Tegelijkertijd biedt GROHE met het populaire Sensia Arena douchetoilet persoonlijke hygiëne op het hoogste niveau aan.

 

Hygiëne op een nieuw niveau: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Het GROHE Sensia Arena douchetoilet biedt het hoogste niveau van comfort en hygiëne. De sterkte van de waterdruk, de positie van beide douche-armen, de gewenste temperatuur en het type straal kan door de gebruiker worden geregeld. De nieuw ontworpen afstandsbediening voor de Sensia Arena heeft nu een slankere en modernere uitstraling. Goed gedefinieerde en duidelijk geplaatste pictogrammen maken de ergonomisch vormgegeven bediening nog gemakkelijker te hanteren

Ook op gebied van de praktische bediening biedt de Sensia Arena veel voordelen. Naast de geurafzuiging worden de douchearmen van de all-rounder onder de douchetoiletten voor en na elk gebruik automatisch gereinigd. Wanneer de douchearmen niet in gebruik zijn, worden ze veilig verborgen achter een afneembaar mondstuk met antibacteriële eigenschappen, waardoor 99,9 procent van de bacteriegroei wordt voorkomen. Naast de innovatieve AquaCeramische coating, het randloze toiletdesign en de krachtige Triple Vortex spoeling beschikt het douchetoilet ook over een nieuwe en innovatieve technologie voor de grootst mogelijke hygiëne. De zogenaamde PlasmaCluster technologie geeft positieve en negatieve ionen af in het toilet die zich binnen en in de lucht rond het toilet verspreiden. De ionen maken ziektekiemen of bacteriën onschadelijk bij contact door hun structuur te vernietigen.

 

Zachte reiniging met slechts één handbeweging: GROHE bidet bril

Het GROHE bidet bril is gemaakt van stevig Duroplast en wordt geleverd met de douchefunctie van een klassiek douchetoilet. Het combineert modern design met functionaliteit en laat een absoluut fris gevoel achter dankzij het gebruik van water om te reinigen. Het mechanisme is uitsluitend gebaseerd op de waterdruk van de toevoerleiding, zodat er geen stroomaansluiting nodig is. De duurzame Duroplast-zitting is bijzonder gemakkelijk te reinigen en kan gebruikt worden om snel en eenvoudig elk conventioneel toilet te upgraden zonder vervanging van het huidige keramiek of aansluiting op een stroombron. Enkel de toiletbril moet vervangen worden. Dankzij het slanke en vlakke design past de bidetbril harmonisch in de badkamer en is het de perfecte aanvulling op de GROHE Bau keramieklijn.

De bediening van de bidetbril is eenvoudig en efficiënt: met behulp van een hendel aan de zijkant kunnen twee afzonderlijke douche-armen, de standaarddouche en één voor de dames, worden bediend. De toegepaste waterdruk is aangenaam, waardoor het gebruik van toiletpapier voor reiniging overbodig is. Beide douchearmen worden voor elk gebruik gereinigd en garanderen een hoge mate van hygiëne.

 

Energie- en watermanagement biedt klanten talloze mogelijkheden: GROHE Rapid SLX

Dankzij het GROHE Rapid SLX-installatiesysteem biedt GROHE flexibiliteit tot ver buiten de oorspronkelijke installatie. Naast de flow manager beschikt het nieuwe frame ook over een geïntegreerd energiemanagementsysteem en een extra waterweg, waardoor de installatie van een douchetoilet op een later tijdstip een fluitje van een cent wordt. De universele wateraansluiting en het reeds geïntegreerde stopcontact zijn bereikbaar via een opening achter het keramiek en maken omvangrijke bouwkundige ingrepen overbodig. Universeel passende, vlakke bedieningsplaten in twee maten, drie designs en twaalf kleuren bieden individuele esthetiek voor een harmonisch op elkaar afgestemde badkamer.

 

Beschikbaarheden

  • De nieuwe GROHE Sensia Arena afstandsbediening zal vanaf de tweede helft van 2019 wereldwijd beschikbaar zijn voor bestelling en levering.
  • In Europa zal de GROHE manuele bidetbril vanaf de tweede helft van 2019 beschikbaar zijn voor bestelling en levering.
  • Rapid SLX kan vanaf juni 2019 besteld worden en zal vanaf september 2019 beschikbaar zijn. De bedieningsplaten in twee maten, drie uitvoeringen en 12 kleuren zijn reeds beschikbaar voor bestelling en levering.
Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium