Van ieder huis een (gezellige) thuis dankzij Vinted!

Keuze uit meer dan 400.000 items in de Home & Deco categorie

Story image

De zomer is nog niet helemaal voorbij of we denken al aan de charme van het komende seizoen: herfst! Een warme tas chocolademelk, een zacht fleece deken, kaarsen smeltend in kandelaars, ook je interieur ondergaat een make-over. Wist je dat naast kledij, Vinted ook meer dan 400.000 home en deco items aanbiedt? Jouw redder in nood om jouw thuis ruim op tijd klaar te stomen voor de gezellige herfstperiode! 

 

Het kopen en verkopen van preloved mode blijft winnen aan populariteit. Maar het hoeft niet te stoppen bij kledij en accessoires. Vinted is ook de plek bij uitstek om unieke interieur items te scoren! Binnen Vinted’s Home & Deco categorie kan je (online) snuisteren tussen meer dan 400.000 items, zoals textiel, kandelaars, servies en woonaccessoires. In 2022 zijn er meer dan 59.000 artikelen in de categorie ‘vazen’ en meer dan 45.000 items binnen het genre ‘kaarsen’ beschikbaar in België

Vinted data van 2021 toont aan dat enkele van de meest gekochte interieurmerken op de app in België Rivièra MaisonCASAVilleroy & BockJ-Line en vintage items zijn. Belgen hebben verder een voorkeur voor neutrale en overal bijpassende kleuren wat betreft woonaccessoires. De meest gekochte kleuren binnen de Home & Deco categorie op Vinted zijn zwartwitbruingrijs en licht beige. Deze cijfers tonen niet enkel aan dat het kopen en verkopen van woonaccessoires in de lift zit op Vinted, maar ook dat dit tweedehands platform gegarandeerd bijdraagt aan gezellig thuiskomen!

Een warme thuis voor letterlijk iedereen in je omgeving met Vinted! 

Het ruime aanbod van tweedehands woonaccessoires bieden ook tal van extra mogelijkheden wat betreft cadeautjes. Want zeg nu zelf, preloved gifts zijn altijd dat tikkeltje unieker! Wat dacht je van een set kommetjes, een vintage serveerschaal of een paar kleurige wijnglazen als housewarming cadeau? Zelfs je huisdier kan verwend worden met accessoires perfect passend in jouw interieur! In de categorie ‘Pet care’ scoor je de leukste speeltjesdrink- en eetkommetjesmattendekens en zoveel meer. 

Story image
Story image

Op zoek naar de beste second hand gems voor je interieur? De 5 tips van Vinted voor een warme thuis op een rij: 

  • Gerichte zoektermen en filtersZoek niet op ‘vaas’, maar ga voor iets specifieker als ‘jaren zeventig vaas’ of ‘witte keramieken vaas’. Echt op zoek naar iets unieks? Dan is de zoekterm ‘vintage’ altijd een winnaar!
  • Volg Vinted members met dezelfde smaakBots je op een Vinted member met veel home & deco items binnen jouw interieur stijl? Klik dan op die volg-knop! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe beschikbare items.
  • Volg, sla op en favorietVia Vinted kan je bepaalde merken en hashtags volgen, alsook bepaalde zoekopdrachten opslaan. Al lang een artikel van je favoriete interieurmerk op het oog? Zoek en favoriet deze op Vinted. Zo pik je misschien zelfs een prijsverlaging mee!
  • Vergelijkbare itemsVergeet niet naar beneden te scrollen! Klik een item op Vinted aan en geniet van andere artikelen van dit Vinted lid of vergelijkbare items van andere members.
  • Doe je research en wees geduldigBen je op zoek naar een vintage stuk uit een bepaalde periode of een heel specifiek item? Diep graven tussen lookalike artikelen loont! Als je na weken zoeken botst op dat ene item van je dromen, dan is alle tijd op Vinted de moeite waard geweest! 

 

Klik hier voor beelden in hoge resolutie

 

Voor alle vragen, extra beeldmateriaal of interviews, gelieve Walkie Talkie te contacteren: 

Lotte De Wilde - [email protected]

Charlotte Marron - [email protected]

 

Over Vinted

Vinted Marketplace is de grootste internationale online C2C-marktplaats in Europa gewijd aan tweedehands mode, met een groeiend ledenbestand van meer dan 65 miljoen leden verspreid over 16 markten in Europa en Noord-Amerika. Met een missie om tweedehands wereldwijd tot de eerste keuze te maken, stelt Vinted mensen in staat om tweedehands kleding en lifestyle-items van elkaar te kopen en te verkopen, waardoor deze items een tweede of zelfs derde leven krijgen. 

Vinted werd in 2008 opgericht in Litouwen en werd in 2019 de eerste Unicorn van het land. Vandaag de dag heeft Vinted nog steeds zijn hoofdkantoor in Vilnius, met kantoren in Amsterdam, Berlijn, Utrecht en Praag en meer dan 1.200 werknemers. Het wordt gesteund door zes toonaangevende durfkapitaal ondernemingen: Accel, Burda Principal Investments, EQT Growth, Insight Venture Partners, Lightspeed Venture Partners, en Sprints Capital.

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium