Vaderdag: Dit is het lievelingsgerecht van alle papa's!

Deliveroo helpt je met het perfecte geschenk voor vaderdag

01_Deliveroo_Carrefour_Fathersday_Burger-9900000000079e3c.jpg

Op zondag 13 juni is het tijd om alle papa's te vieren. Het is steeds opnieuw een zoektocht naar het perfect cadeau. Goed nieuws, want Deliveroo weet exact waarmee jij jouw papa gelukkig mee zal maken! De bezorgservice ging speciaal voor jou op zoek naar het lievelingsgerecht van onze papa's. Het resultaat? De hamburger!

Gedurende een week vroeg Deliveroo dagelijks aan zijn Instagram volgers om aan te geven welk gerecht Daddy's favorite is. Er deden 1.114 deelnemers mee aan de ondervraging waaruit bleek dat vaders in België van echte klassiekers houden: biefstuk-friet, spaghetti bolognese, kip met appelmoes of barbecue zijn slechts enkele van de topfavorieten. Maar de maaltijd der maaltijden blijft volgens de papa's de enige echte hamburger. De hamburger haalde het met 77% ten op zichte van de klassieke biefstuk-friet in de finale. 

Wedden dat als je nu vraagt welke de beste vaderdag cadeautjes zijn, het antwoord dan is: "de zelfgemaakte, geknutselde cadeautjes"!

Wel, nu kan je aan de slag met Deliveroo een Carrefour, want via Deliveroo.be kan je bij Carrefour terecht voor je Father's Day Box en kan je alle ingrediënten thuis laten leveren. Daarmee kan je (met of zonder papa) aan de slag om de lekkerste burger te maken voor je papa en bedank je hem voor alles wat hij voor je doet. Want zoals we allemaal weten: de (vader)liefde van de man gaat door de maag!

Wat zijn de ingrediënten voor die perfecte hamburger?

  • Burger broodjes
  • Gehakt
  • Tomaten
  • Rode ajuin
  • Kaas
  • Ijsbergsla
  • Ketchup of Barbecue saus
  • Augurk
  • Diepvries frietjes
  • Fris pintje

En goed nieuws, want deze ingrediënten zijn tijdens het weekend van Vaderdag in slechts één klik bij Carrefour in Antwerpen, Brussel (AnspachLouiseWoluwe) en Luik via Deliveroo te bestellen.

Laat het smaken!

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be