Skip to Content
Upgrade Estate lanceert een nieuw investeringsproject in Hasselt in volle coronacrisis

Upgrade Estate lanceert een nieuw investeringsproject in Hasselt in volle coronacrisis

Upgrade Estate – vooral bekend als studentenhuisvester met het merk Upkot – heeft eerder dit jaar de Hasseltse studententorens Kaperkot in portefeuille opgenomen. Het zet de studentensite nu ook in de markt als nieuwe investeringsoptie. Upgrade Estate doet dit in volle crisis, want dankzij hun innoverende mindset kunnen ze ook vandaag garanties bieden op interessante en veilige beleggingsmogelijkheden.

Vastgoed als crisisbestendige belegging

Met 20 jaar ervaring en 25 gerealiseerde projecten is Upgrade Estate pionier inzake (studenten)huisvesting in België. Bij de start van het academiejaar werd Upgrade Estate eigenaar van de Hasseltse studententorens Kaperkot. Na een volledige make-over van de connecterende gemeenschappelijke delen zoals ruime leefkeukens & inspirerende ontspanningsruimtes, zet de studentenhuisvester de volledig verhuurde site nu ook in de markt als veilige investeringsoptie.

Gegarandeerd Rendement

De kracht van Upgrade Estate is dat alles in-house gerealiseerd wordt: van het uittekenen van de plannen, de opvolging van werven, verhuren van de studentenkamers en het volledige beheer van het project. Op die manier belooft het bedrijf in elke huisvesting een duurzame langetermijnvisie in elke fase, kwalitatieve gebouwen, tevreden huurders en een zorgeloze investering. Net zoals alle Upkotgebouwen heeft ook Kaper Upkot een bezettingsgraad van 100% waardoor er vanaf de eerste dag rendement gegarandeerd wordt.

“Investeren bij een familiale KMO biedt de beste garantie op een veilig en solide rendement”, aldus Koenraad Belsack – co-CEO Upgrade Estate

Coronaproof dankzij digitale innovaties

Opvallend is de timing waarop Upgrade Estate het nieuwe project in Hasselt lanceert. Dankzij de innovatieve mindset van het bedrijf, staan alle digitale tools ter beschikking om het project ook in volle coronacrisis te lanceren. Geïnteresseerde investeerders kunnen Kaper Upkot, net als alle andere projecten, virtueel bezoeken via 360 graden tours. Daarnaast zijn videocalls mogelijk met medemerkers die de nodige info kunnen verschaffen in een persoonlijk gesprek en kan ook het contract digitaal ondertekend worden dankzij een in-house ontwikkelde tool.

Kaper Upkot

Kaper Upkot is een moderne studentensite met 184 doordacht ontworpen studentenkamers met connecterende leefkeukens & ontspanningsruimtes. Gelegen in het groene Kapermolenpark op een boogscheut van Hasselt centrum en vlak bij verschillende campussen, is het de perfecte uitvalsbasis voor de Hasseltse student. De belevingsruimtes, zoals het Study Café en de Talent HUp, en de gemeenschappelijke tuin vormen het fundament van de Upkot community. Een inwonende Upkot coach staat in voor het operationeel en sociaal beheer en de organisatie van verbindende activiteiten. Ook de verhuur van de studentenkamers die volgend jaar vrijkomen, loopt momenteel heel vlot dankzij de virtuele rondleidingen en de mogelijkheid om ook het huurcontract digitaal te ondertekenen.

Op dinsdag 28 april om 20.00u organiseert Upgrade Estate een webinar over investeren in Kaper Upkot op het digitale platform van Upgrade Estate. Inschrijven kan via deze link: https://digital.upgrade-estate.be/. Meer info: www.upkot.be.

Download hier beeldmateriaal in hoge kwaliteit. 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium