Skip to Content
Uitmuntende koffie, onderhoud zonder moeite

Uitmuntende koffie, onderhoud zonder moeite

  • Partymodus voor continue werking
  • Koffiemachine uit topsegment reinigt en ontkalkt zichzelf
Miele laat u nog meer van uw kopje koffie genieten dankzij de inbouwkoffiemachines van Generation 7000. Het topmodel CVA 7845 biedt plaats aan drie verschillende soorten koffiebonen, zet elk kopje koffie zonder de koffiesoorten met elkaar te mengen en ontkalkt zichzelf automatisch. Ook is melkresten verwijderen of het koffiezetgedeelte ontvetten verleden tijd. Dankzij het gloednieuwe design zijn deze koffiemachines bovendien nog stiller dan hun voorgangers. Tot slot biedt Miele ook exclusieve functies aan, zoals een sensor die de tuit afstemt op de hoogte van het kopje en prestatiemodi met de voorkeursinstellingen van de gebruiker.

Met deze koffiemachine bereidt u 25 verschillende specialiteiten, waaronder ook thee, op een ideale temperatuur. De drie bonenreservoirs (300 g en 2 x 150 g) doen hun ding wanneer u een specifiek drankje wenst: een grote kop zwarte koffie vraagt bijvoorbeeld om een sterke espresso, terwijl een caffè americano eerder baat heeft bij een mildere koffiesoort. Met de Miele Black Edition brengt het bedrijf vier luxeblends op de markt: Café Crema, Espresso, Decaf en een All-for-One allrounder. Om ervoor te zorgen dat de koffiesoorten niet met elkaar gemengd worden, is de koffiemolen zo ontworpen en geplaatst dat alleen versgemalen koffie in het koffiezetgedeelte terechtkomt (AromaticSystemFresh).

 

Altijd een uitmuntend resultaat
Voor een persoonlijke toets kunnen de koffiemachines van Miele maar liefst tien gebruikersprofielen aan. Afhankelijk van de gewenste bonen en het gekozen drankje kunnen verschillende instellingen de smaak sterk beïnvloeden: de fijnheid van de koffie, de hoeveelheid, de temperatuur, de behandeling vooraf.
De CVA 7845 beschikt over vier prestatiemodi. In party modus kan het toestel ononderbroken gebruikt worden. Ecomodus is het standaardprogramma voor een zo laag mogelijk energieverbruik. In baristamodus ligt de focus op betere extractietijden voor koffie en een perfect schuimlaagje voor elk kopje espresso. In lattemodus worden koffiedrankjes met melk, nóg sneller opgewarmd.

Het echte genot zit hem vooral in het feit dat de vervelende klusjes die bij een koffiemachine horen u voortaan bespaard blijven. Zo is er AutoDescale, een automatische ontkalkingsfunctie die voor het eerst in de vorm van een patroon beschikbaar is voor de beste aanrechtmodellen. Bij de inbouwtoestellen is de ontkalkingsfunctie (die gewoonlijk 's nachts werkt) beter dan ooit. Binnen twee uur is uw toestel weer klaar. Tot slot kunt u de koffiemachine altijd nog manueel ontkalken.

Ook regelmatig melkresten verwijderen en het koffiezetgedeelte ontvetten, is een echt corvee. Nu niet meer, want de AutoClean-functie doet dat voor u. Net zoals bij de automatische ontkalking plaatst u een patroon, met detergent deze keer. Dat wordt gebruikt om de machine om de beurt te ontvetten en te reinigen. AutoClean en AutoDescale zijn exclusieve, gepatenteerde functies van Miele.

Instellingen wijzigen met een smartphone
Met de Miele@mobile app zet u uw machine volledig naar uw hand, bijvoorbeeld door de koffiezetparameters aan te passen. De machine aanzetten, een bereiding starten of gewoon de onderhoudsstatus van het toestel controleren: alles kan via de app. Uiteraard kunt u via de app ook detergent, ontkalkingsmiddel en exclusieve koffieblends bestellen in de webshop van Miele.

De CVA 7845 is het topmodel uit een reeks met vier modellen en is beschikbaar voor een richtprijs van €3499. Dit model beschikt over een watertoevoer (DirectWater), waardoor er geen waterreservoir meer nodig is. Het is verkrijgbaar in Graphite Grey, Obsidian Black, Brilliant White en roestvrij staal. Hetzelfde model met waterreservoir (CVA 7840) is enkel te koop in de PureLine-versie. De andere modellen, CVA 7440 (richtprijs €2599) en CVA 7445 (DirectWater), beschikken niet over de functies hierboven.

Download hier beelden in hoge resolutie

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium