Tweede editie 'Secret Cinema by Kinepolis' steekt van wal in december

Tweede editie 'Secret Cinema by Kinepolis' steekt van wal in december

Exclusieve screening van 'Aquaman' op geheime locatie aan de Belgische kust

In september lanceerde Kinepolis 'Secret Cinema by Kinepolis', een uniek concept waarbij bezoekers genieten van een filmvoorstelling op een geheime locatie volledig in het thema van de film. Op 15 en 16 december steekt de tweede editie van het succesvolle concept letterlijk van wal met een exclusieve screening van 'Aquaman' op een nog raadselachtige locatie aan de Belgische kust.

Voor iedereen die ooit al eens midden in de filmactie wou zitten, introduceerde Kinepolis begin september 'Secret Cinema by Kinepolis'. Een filmervaring die -nog meer dan 3D en 4DX- de grens tussen realiteit en fictie vervaagt. Tijdens de tweede editie duik je deze keer samen met Aquaman een mythische onderwaterwereld in, gebaseerd op de gelijknamige DC-comics. 

Kijklustigen worden op een geheime plek aan de kust getrakteerd op een immersieve filmervaring -in elke betekenis van het woord! Twee dagen lang wordt een unieke locatie helemaal uitgedost in de wondere wereld van Aquaman! Tijd voor een tripje naar zee? 

"Bij Kinepolis zijn we voortdurend op zoek naar innoverende producten en 'Secret Cinema' is daar eentje van. De comfortabele bioscoopervaring wordt ingeruild voor een atypische en intense filmbeleving waarbij de film letterlijk tot leven komt."
Karen Vanstaen, Marketing Manager Kinepolis België

Location is a secret, experience a mystery
Met de nieuwe fantasiefilm 'Aquaman' trekt Kinepolis richting de Belgische kust. Bezoekers ontvangen slechts enkele dagen voor de film de exacte locatie. Eén tickets kost nog steeds 25 euro en kun je vanaf vandaag kopen via kinepolis.be/secretcinema

Wij nodigen ook graag pers uit op de eerste vertoning zaterdag 15 december. Wil jij graag aanwezig zijn met een +1 om de nieuwste editie van 'Secret Cinema by Kinepolis' te komen uittesten? RVSP gelieve voor vrijdag 30 november.

Contacteer ons
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium