Trouwen in Disneyland Paris

Trouwen in Disneyland Paris

– voor het Kasteel van Doornroosje!

Dinsdag 14 februari 2017 — Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel! Vanaf dit voorjaar kunnen aanstaande bruidsparen in Europa elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland® Paris!

Disneyland Paris biedt vlakbij de stad van de liefde de perfecte romantische setting om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Wij openen onze deuren om alle dromen en wensen van bruidsparen werkelijkheid te laten worden, met het Kasteel van Doornroosje als achtergrond.

 

De Disney’s Fairy Tale Weddings bieden bruidsparen de unieke kans om een onvergetelijke ervaring mee te maken: een uniek huwelijkssprookje. Wij hebben twee collecties samengesteld. Met de Royal Wedding Collections kunnen bruidsparen hun bruiloft helemaal naar eigen inzicht invullen en met de Romantic Wedding Collections kunnen zij de viering kiezen die het beste bij hun stoutste dromen past.

 

Met de Royal Wedding Collectionsworden de wildste dromen van ieder bruidspaar werkelijkheid, van 'er was eens' tot 'nog lang en gelukkig'. Entertainment en exclusieve settings maken van deze viering het ultieme huwelijkssprookje, een moment dat hen altijd bij zal blijven.


Met de Romantic Wedding Collections kunnen bruidsparen kiezen uit een breed scala aan settings met spectaculaire thema's om hun liefde te bezegelen. Unieke extra's, zoals Disneyfiguren en live muziek, zorgen voor een sprookjesachtige bruiloft.

 

Al 25 jaar laten de specialisten van Disney’s Fairy Tale Weddings dromen werkelijkheid worden op Disneybestemmingen over de hele wereld. Bruidsparen kunnen nu gebruik maken van hun ervaring om in Disneyland® Paris de perfecte bruiloft mogelijk te maken. Van de eerste voorbereidingen tot de dag zelf zijn zij constant in de weer om ervoor te zorgen dat deze dag alle verwachtingen overtreft.

Maureen Richard Walkie Talkie NV