TREND: dit is hoe je de tie-dye print implementeert in je interieur

TREND: dit is hoe je de tie-dye print implementeert in je interieur

Tie-dye: van ready-to-wear tot meubels, bedlinnen en kussens.

Wie denkt dat tie-dye alleen van kracht is binnen fashion heeft het mis. Ook bij beauty maakt dit kleurenspektakel een opmars. En het gaat verder dan dat: ook interieur speelt met tie-dye. MARIE-MARIE laat deze trend dan ook niet links liggen. Met trots stellen ze hun nieuwe gelimiteerde Batik collectie voor: een mooi voorbeeld dat tie-dye perfect in je interieur kan worden geïmplementeerd.

Tie-dye betrad met volle overtuiging de interieursector en is here to stay. Wanneer de print in de jaren zestig vooral geliefd was bij hippies, is de trend er deze keer als mainstream. MARIE-MARIE pakt uit met drie verrassende tie-dye ontwerpen om jouw slaapkamer te pimpen. Liever flashy ‘Bubblegum’, het rustgevende ‘Night’ of het dromerige ‘Hunter’? MARIE-MARIE biedt de drie uitvoeringen in top kwaliteit en drie formaten aan. Kies jouw favoriete kleur en bepaal de mood van je slaapkamer.

TIP: Verdient je slaapkamer een make-over? Combineer de Batik collectie met Marie-Marie’s Linen Stories of Vintage Cotton.

Ontdek hieronder waarom je de Batik collectie van MARIE-MARIE wilt hebben:

#1 Opfleuren met verfrissende patronen

MARIE-MARIE’s Batik collectie oogt prachtig in witte, open ruimtes. Ze geven een frisse look aan een anders sombere kamer. De kleuren blenden prachtig met houten meubels en nude tinten. Batik Bubblegum is het perfecte bedlinnen om een kamer dat vleugje fleur te geven die het nodig heeft. Het ‘witwassen’ van de rest van de kamer laat het hippe Bubblegum helemaal tot zijn recht komen. Voeg enkele leuke planten toe en je slaapkamer is Instagram-ready.

#2 Tie-dye als boost voor je kind(eren)

Studies tonen aan dat kinderen zich meer aangetrokken voelen tot ‘kleur’ dan tot ‘vorm’. Vooral veelkleurige objecten zijn voor hen een beweegreden om al dan niet interesse te tonen. Kinderen houden van levendige kleuren. Dé perfecte manier om jouw ukkepuk te lokken naar zijn of haar bed. Let wel op: straks wil je kind de slaapkamer niet meer verlaten met die hippe Batik Hunter als bedlinnen.

#3 Liever een tikkeltje meer?

Tie-dye gaat in tegen perfectie. Elke creatie die volgens de tie-dye methode werd gemaakt, is uniek: je verkrijgt nooit tweemaal hetzelfde patroon. Wat jouw slaapkamer nog meer bijzonder maakt, is het combineren van diverse tie-dye interieurstukken. Denk maar aan gordijnenkussens en tapijten. Het aanbod is ruimer dan je je kan bedenken. Alles om jouw slaapkamer een oase van rust te maken bestaat! Denk bijvoorbeeld aan de magische Batik Night in combinatie met een lichtroze muur in vintage stijl of felgroen voor een zomerse look, een heel jaar lang.

What-the-Tie-Dye?

Tie-dye is een techniek waarbij er knopen worden gelegd in textiel om deze vervolgens onder te dompelen in een verfbad. Hierdoor ontstaan unieke patronen en laat je toe om ongelimiteerd te experimenteren. Een must voor elke lifestyle- en interieurjunkie.

De nieuwe Batik collectie is beschikbaar vanaf €129, in drie maten en drie kleuren: Bubblegum, Hunter en Night.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium