Trek samen met Roompot de natuur in voor een heerlijk eindejaar

HRES_PRINT_PJF_1444.jpg

Na vrienden en familie lange tijd te hebben gemist, kijken we met z'n allen reikhalzend uit naar de mogelijkheid om het jaar in goed gezelschap af te sluiten. In de omgeving van de Roompot parken duik je met je dierbaren de natuur in om nadien een onvergetelijke kerstmaaltijd op tafel te toveren met de lekkerste lokale ingrediënten.

Roompot Park Qurios Gulpen (NL) — Een heerlijke familieplek in Zuid-Limburg. 

Tot rust komen doe je op het autovrije Roompot park in Gulpen. Temidden van de meest bourgondische streek van Nederland geniet de hele familie van buitengewone wandelingen en avontuurlijke fietstochten. De hongerige magen worden gestild met behulp van heerlijke lokale producten zoals worst, paté, wijn en asperges. De dag goed afsluiten kan met een verrukkelijk stuk vlaai of vers fruit en een panoramisch zicht op het heuvellandschap. 

De vakantiewoningen zijn geschikt voor families van 4 tot 10 personen. Je boekt er een weekend met het hele gezin vanaf €342. 

Meer info over het Roompot Park Qurios Gulpen

 

Roompot Park Eksel (BE) — Op avontuur in de natuur van Vlaanderen.

Het splinternieuwe park Eksel is een fantastisch vertrekpunt voor een fiets- of wandeltocht. Er zijn tal van mooie routes in de buurt — één zelfs over een tien meter hoge fietsbrug waarop je door de boomtoppen manoeuvreert. Bosland is een van de grootste natuurgebieden van Vlaanderen. Je vindt er speel- en klimbossen voor zowel kinderen als volwassenen. Wie na een sportieve dag zin heeft in een drankje, kan terecht bij een aantal bijzondere locaties; het kleine dorp staat namelijk al honderden jaren bekend om zijn eigen distillerijen. Breng op woensdag of zaterdag bijvoorbeeld een bezoekje aan de stokerijwinkel van Korhaan. Deze stokerij ontwikkelde in 1833 al het oudste elixer van België genaamd 'Elixer de Spiekelspade'. Vandaag vind je er ook jenever, gin en likeuren. Deze befaamde drankjes drink je bij kamer- of keldertemperatuur. In Lommel, vlakbij Bosland, vind je een andere hotspot voor de lekkerbek. Chocolatier Koen Ulenaers ontwikkelde de in de omtrek geroemde Boslandpraline. De halfgroene bolletjes met witte stippen bevatten een complexe combinatie van hazelnoot, boskruiden en -vruchten. Nagenieten doe je in je comfortabele duurzame vakantiewoning in Eksel. Morgen is er weer zoveel te beleven. 

De vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 16 personen. Je boekt er een weekend met het hele gezin vanaf €227.

Meer info over Roompot Park Eksel

 

Waterstraete Ossenzijl (NL) — Een plek om verliefd op te worden.

Kerst vieren aan het water? Daarvoor moet je in Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn! Het open landschap en de mooie, ruime woningen aan de Friese meren zijn slechts enkele opvallende eigenschappen van het park Waterstraete Ossenzijl. Het meest indrukwekkende kenmerk is zonder twijfel de omgeving. Verken de buurt tijdens een ontspannende wandel- of fietstocht of meer aan met je gemotoriseerde sloep. Tafelen is er een festijn dankzij de aanwezigheid van o.m. snoekbaars, lam, vechtdalrunderen en kaas.

De vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8 personen. Je boekt er een weekend met het hele gezin vanaf €257.

Meer info over Waterstraete Ossenzijl

 

Vakantiepark Schaijk (NL) — Een stijlvolle vakantie midden in de bossen.

Tijdens de kerstperiode waan je je in Noord-Brabant als in een kerstfilm. De woningen van Vakantiepark Schaijk liggen aan de waterkant, midden in het bos of verscholen in het glooiende landschap. Wanneer je de deur uit stapt kan je opteren voor een natuurwandeling of een verkennend uitstapje naar Den Bosch ('s-Hertogenbosch). Aan streekproducten ook hier geen gebrek: wild staat hier samen met lokale wijn, bier en de 'Triple A' bestaande uit asperges, aardbeien en ansjovis geregeld op het menu. Al zullen de Brabanders je zonder twijfel ook vertellen dat je hun kazen en Bossche bollen geproefd moet hebben. 

De vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 10 personen. Je boekt er een weekend met het hele gezin vanaf €284.

Meer info over Vakantiepark Schaijk

 

Noordzee Résidence Cadzand-Bad (NL) — Je vakantie mag best luxe zijn.

Als er een plek is die je in Nederland bezocht moet hebben als fan van mosselen, vis en schaaldieren, dan is het wel Cadzand. Zet je verblijf goed in met een aperitief op het terras van je luxe villa en een wandeling op het nabijgelegen strand. Als je geluk hebt kan je in het zand zelfs enkele haaientanden spotten. Wie zich graag laat verwennen en de voetjes onder tafel wilt schuiven, zal graag horen dat Cadzand een uitgebreid en hoogstaand restaurantaanbod kent. Sergio Herman, iemand?

De vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 16 personen. Je boekt er een weekend met het hele gezin vanaf €219.

Meer info over Noordzee Résidence Cadzand-Bad

 

Over Roompot
Roompot is Europa's tweede grootste aanbieder van vakantieparken en nummer één in Nederland. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa’s en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Zin om deze locaties zelf uit te testen?
Gelieve contact op te nemen met Walkie Talkie: 


Marie Lemaître - 0032 (0)494 92 21 52 - [email protected]
Ineke Tack - 0032 (0)473 51 44 63  - [email protected]

Klik hier voor beeldmateriaal

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be