Trek erop uit tijdens de DECATHLON TREKKING DAYS

Trek erop uit tijdens de DECATHLON TREKKING DAYS

Getevallei // 27 & 28 april 2019

Voor het tweede jaar op rij vinden tijdens het weekend van 27 & 28 april opnieuw de Decathlon Trekking Days plaats! Verken een stukje van eigen land aan de hand van een tweedaagse trektocht doorheen de mooiste wandelroutes van Vlaams-Brabant.

Kies uit drie wandelroutes van 25 tot 60 km om gedurende twee dagen de mooiste plekjes van de Getevallei, tussen Linter en Zoutleeuw, te ontdekken. Het wandelnetwerk dat langs jaagpaden, veldwegen en weiden loopt, werd in 2016 nog verkozen tot de mooiste wandelroute van Vlaanderen!  

Na een mooie dag wandelen is het tijd om jouw tentje op te zetten tussen de appelbloesems en na te genieten aan het kampvuur. Zin om nog meer te ontdekken? Neem dan deel aan de verschillende outdoor workshops, terwijl de allerkleinsten verder kunnen ravotten in de voorziene buitenspeelzone. Op zondag wordt er na een mooie terugwandeling afgesloten aan de gezellige streekbierenbar van de Kamsalamanderhut. 

Een avontuurlijk én sportief weekend om alleen, met vrienden of met het hele gezin van te genieten!

Praktisch info

  • Zaterdag 27 en Zondag 28 april 2019
  • ​Wandelnetwerk Vlaams-Brabant Getevallei

Deelnemers moeten hun eigen tent en materiaal voorzien en meedragen gedurende het trajet. Een bagagetransport is voorzien voor gezinnen met kinderen.

Meer info en inschrijvingen via www.decathlon.be/nl/trekkingdays

Deelnameprijs

  • € 65 voor volwassenen
  • € 30 voor kinderen vanaf 6 jaar*
  • Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar*

* Max. 3 kinderen per ingeschreven volwassene.

Download hier beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/decathlon-trekking-days-2019.

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, contacteer ons: 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium