TOT BINNENKORT, BRUSSEL!

TOT BINNENKORT, BRUSSEL!

Citytrip in eigen land: 5 redenen om Brussel te (her)ontdekken

Adios vakantie, hallo staycation! Tengevolge van het Coronavirus staat ons leven momenteel zo goed als stil. Hopelijk kunnen we binnenkort weer de draad oppikken, en als dat moment er is, maakt Qbic Brussel er een onvergetelijke ervaring van. In samenwerking met Visit Brussels, geeft Qbic Brussel het meest ultieme weekend weg dat 10 vrienden kunnen ervaren.

Een verre reis zal er dit jaar niet inzitten, maar wat dacht je van een staycation? Je hoeft helemaal niet ver te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn. Brussel is zonder twijfel de go-to bestemming van je citytrip. Ontdek samen met je vrienden het beste wat onze hoofdstad te bieden heeft en beleef de stad zoals nooit tevoren.

Als trotse ‘Brusseleir’ slaat Qbic Brussel de handen ineen met de meest exclusieve plaatsen in Brussel om te eten, te drinken en plezier te hebben. Samen met Visit Brussels, laat Qbic onze hoofdstad van zijn beste kant zien door een onvergetelijk weekend weg te schenken. Nog niet overtuigd? Hieronder 5 redenen waarom jij en negen vrienden Brussel moeten (her) ontdekken en meespelen:

  1. Qbic Brussel is zoveel meer dan alleen maar een hotel! Gelegen in het hart van Brussel, is het dé plek om te slapen, eten en om nieuwe mensen te ontmoeten. Naast heel wat mogelijkheden om je te vermaken, heeft het hotel onlangs een eigen karaokekamer en cinema geopend die je kan afhuren;
  2. Het Atomium is voor Brussel wat de Eiffeltoren betekend voor Parijs. Neem de lift naar de top – letterlijk – van de stad en geniet van het panoramisch uitzicht. Bewonder de melomane architectuur en flaneer door de straten met Art Nouveau-gebouwen;
  3. Overal in de stad duiken microbrouwerijen op. De beste manier om deze te ontdekken is met een fietstocht georganiseerd door Pro Velo die je de beste “Made in Brussels” bieren laat proeven;
  4. Meer dan ooit moeten we de lokale restaurants steunen. Dat we een heerlijke keuken hebben, is uiteraard mooi meegenomen. Proef de Belgische huisgemaakte specialiteiten bij Restaurant Vincent of geniet bij Le Chalet Robinson van een groen stukje paradijs in het stad. Op woensdagavond gaat de lokale bevolking naar het Sint-Katelijneplein, op vrijdag is het gin o’clock bij Green Lab en op zondagochtend geniet je van verschillende foodtrucks op het Flageyplein;
  5. In de oude Bellevue-brouwerijen kan je terecht voor kunst & cultuur bij MIMA. Het is de thuisbasis voor het eerste Europese museum dat gewijd is aan ‘cultuur 2.0’, dat erop gericht is creatievelingen aan te trekken die niet bang zijn om buiten de hedendaagse kunstlijnen te kleuren.

Dus, voor al diegenen die er even tussenuit willen na deze ongewone periode of iemand die je graag wilt verrassen, bedanken of extra in de watten wilt leggen, dit is de kans om Brussel op een unieke manier te beleven.

Het aftellen is begonnen! Schrijf je in via Qbichotels.com en laat jouw contactgevens na of die van de persoon die je graag wilt verrassen. Qbic maakt eind mei de winnaar bekend die in het najaar 2020* zal genieten van het meest ultieme weekend met zijn of haar vrienden. En voor nu… Tot héél binnenkort, Brussel!

*conform de opgelegde richtlijnen van de overheid.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Daphné Bonami
Jana Snoeck
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium