Tip voor thuis: DE DIGITALE TENTOONSTELLING [email protected]

"Onze levens. Onze foto's. Onze wereld."

08_FUJIFILM_PrintLife2020-990000079e04513c.jpg

In navolging van eerdere succesvolle publieke fototentoonstellingen lanceert Fujifilm het digitale platform [email protected], waar mensen via krachtige foto’s kunnen tonen hoe zij het leven in 2020 ervaren.

De coronapandemie heeft in heel Europa nog steeds een grote impact op het dagelijkse leven. Mensen moeten dan ook op zoek gaan naar alternatieve manieren om in contact te blijven. Daarom organiseert Fujifilm [email protected], een digitale fototentoonstelling over het leven in Europa in 2020.

Nog tot eind december kan iedereen in Europa foto's inzenden via www.fujifilm-printlife.eu. Fujifilm spoort mensen niet alleen aan kiekjes van hun dagelijkse leven te posten, maar ook beelden van hun fotocollages of fotomuur – en dus hun persoonlijke herinneringen –  te delen. Elke inzending zal op het digitale platform [email protected] geplaatst worden.

Hiromoto Matsushima, Senior Vice President of Photo Imaging voor Fujifilm Europe, vertelt"Of je nu in Manchester, Madrid of Brussel woont – wat we nu meemaken, is een gedeelde menselijke ervaring met een enorme impact. Dankzij de kracht van fotografie kunnen we niet alleen zien, maar ook begrijpen hoe miljoenen mensen deze periode beleven. We zijn er rotsvast van overtuigd dat fotografie, en het tonen en vastleggen van het dagelijkse leven, nu belangrijker is dan ooit. Met foto’s brengen we een ode aan het leven, aan familie, vrienden en geliefden. Via fotografie kun je tonen wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je in het leven staat. We hopen dat [email protected] mensen dichter bij elkaar brengt en hen zal inspireren, wie ze ook zijn, waar ze ook wonen en hoeveel talent ze ook hebben."

Elke week worden de creatiefste inzendingen beloond met prijzen. Iedereen kan deelnemen aan [email protected], en elke deelnemer wordt beloond met een kortingscode bij fujiprint.be. Elke week selecteert Fujifilm vijf foto's om de creatiefste inzendingen in de spotlights te zetten. De winnende foto's worden uitgelicht door Fujifilm en de winnaar krijgt een waardebon van € 200, € 150 of € 100 om te spenderen aan fotoprintproducten, een instax SQUARE SQ1 of instax Mini 11, twee gebruiksvriendelijke analoge instax camera's waarmee je prachtige, creatieve prints creëert.

Download hier de hoge resolutie beeldenhttps://press.talkie.be/en/dir/printlife-at-home-2020

Daphné Bonami

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be