think tomato en KickCancer bundelen krachten

01-thinktomato-kickcancer.jpg

Het artisanale, Belgische merk think tomato verkoopt vanaf maart 2021 tomatensaus ten voordele van het goede doel. think tomato zit tijdelijk in een nieuw jasje en per verkochte pot saus met het nieuwe design gaat twee euro naar KickCancer, een organisatie die zich inzet bij de strijd tegen kinderkanker.

think tomato gaat mee de strijd aan tegen kinderkanker

  think tomato, dat bekend staat om zijn huisgemaakte kant-en-klare tomatensaus van Belgische kerstomaten, organiseerde een wedstrijd waarbij kinderen een etiket konden ontwerpen om de think tomato sauspot een unieke twist te geven.

  Uit alle creative inzendingen is een winnaar gekozen en het nieuwe design is vanaf maart 2021 te bewonderen op je favoriete pot homemade tomatensaus. Maar er is nog meer! Per verkochte pot saus met het nieuwe etiket schenkt think tomato twee euro aan KickCancer. Zo wil oprichtster Julie haar steentje bijdragen aan het genezen en ondersteunen van kinderen die vechten tegen kanker. 

  "Ik heb het geluk te kunnen ondernemen, ik besef heel goed dat niet iedereen die kans krijgt en ben hier al van dichtbij met geconfronteerd. Heel graag wil ik met think tomato mijn steentje bijdragen. Als jonge mama van twee, schattige, gezonde kindjes ligt de strijd tegen kinderkanker mij nauw aan het hart. Het KickCancer-team heeft dezelfde normen en waarden als think tomato en daarom is het een 'match made in heaven', op vele vlakken." - Julie, think tomato

  Let's KickCancer

  KickCancer is een stichting van openbaar nut die nauw samenwerkt met het KickCancer Fonds, een Fonds voor onderzoek in pediatrische oncologie, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. 

  Naast het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, brengt KickCancer ook mensen samen. Zo richtte de patiëntenorganisatie een comité op  dat overlevenden en ouders een stem geeft.

  KickCancer is verheugd om samen te werken met think tomato - een jong en dynamisch, warm en innovatief merk dat een eenvoudig, gezond product aanbiedt dat het leven van drukke ouders makkelijker maakt! Al deze eigenschappen sluiten perfect aan bij wat KickCancer wil: kinderen met kanker innovatie en een gezond leven bieden, na hun behandelingen... én het hen gemakkelijk maken om gezonde producten te eten is voor ons de kers op de taart!  Wij zijn dan ook zeer dankbaar dat wij kunnen samenwerken met het dynamische en genereuze "think tomato"-team." - Delphine, KickCancer

  De potten zijn vanaf maart 2021 te verkrijgen. De prijs per pot bedraagt €7,50 euro, waarvan €2 naar KickCancer gaat. 

  Ontdek meer  op : https://www.thinktomato.be

  Download via deze link de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/think-tomato-kick-cander

  Maureen Richard

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Contact

  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

  +32 9 391 60 63

  [email protected]

  walkie.talkie.be